ojojoj!!!

Nu var det ju läääängesen jag skrev i bloggen. Ajabaja som Lava skulle ha sagt!
Dom säger ju att det är tanken som räknas..och jag har tänkt skriva flera gånger hehe.

I lördes så var jag på kusinträff, det var jättekul!! Inga barn hade jag heller...så jag kunde vara Bella för en gångs skull..inte mamma eller sambo utan bara Bella. Vi åt gott och drck gott och lekte roliga lekar....duktig kusin jag har som har anordnat detta. Jag sa att nästa gång skulle vi nog kunna ha det hemma hos oss, ska bara se till att alla KAN oxå.

I söndes så var jag och Lava på sjökrona (barnens dag) med Sandra, Lova och Mattias. Lava fick åka karuseller och rida på ponny. Hon fick träffa en hund som hon fick klia bakom örat hehe...den snälla "hunden" gav henne en tablettask sen. Hon gick och kollade efter den hunden resten av tiden sen hehe.
Lava är rätt så modig har jag upptäckt, alltså vissa av dom figurerna som dom hade där var rätt läskiga..men hon gick dit och kramade dom allihop. Sen skulle vi hoppa hoppborg...den ena var megahög och den ville Lava åka såklart. Jag fick snällt klättra upp med henne, jag fick typ svindel efter halva klättringen. När vi var uppe så frågade jag lite halvkvävt Lava om vi skulle åka....JAAAAA skrek hon....suck!!! Min modiga flicka!!

Igår så regnade hela dagen så jag och barnen satt inne Hela låååånga dagen. Riktigt tråkigt var det. Vi skulle åkt och hälsat på Romina i Höganäs men nej det gick ju inte.
Så vi spenderade dagen med att kolla på disneyfilm och bygga tågbana hehe.
Anna och Sara kom förbi ett tag så då fick man lite mental stimulans.

Förra helgen så var vi på tropikariet med barnen. Här är lite bilder från det.






'






Sen efter besöket på tropikariet så gick vi till McDonald´s för att äta lunch. Lava fick ansiktsmålning så hon blev en tiger.







Det var verkligen roligt att göra nåt med bara vår lilla familj.

Nu ska jag göra lite frulle till barnen. Jag lägger upp bilder från kusinträffen sen.
Ha en förhoppningsvis solig dag =0)

kramkram

Skatteåterbäring!!!

Nu har pengarna kommit....yes!! Dom åkte direkt in på servicekontot...kändes riktigt bra!

Jag har haft besök av Anna och Adam idag, jag mötte dom vid allivs och sen promenerade vi hem. Veronica kom sen oxå...vi snackade och fikade...mys!!
Vi pratade om kusinträffen..hehe så roligt vi ska ha det. Hoppas bara att vi kan fjäska till oss en taxi hem.

Både jag och Viktor blev riktigt sugna på att gå på bio nu....tyvärr så blir det väl lite för sent att gå nu idag...bion går ju 8inte förrän 21 och det blir ju för sent om han ska jobba imorgon. Kanske imorgon då...hm!! vi får se.

På söndag ska vi ut och rida igen med Lava. Mamma insisterade på det så det fick bli på söndag. På lördag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra....eller jag vet att det är nåt vi ska göra men jag kommer inte på vad. Så om nån vet så får ni gärna höra av er hehe. Måste verkligen börja skriva in saker i mobilen när jag planerar nåt.
Det har varit tråkigt väder idag och det är inte bättre nu, det blir nog film ikväll oxå....fast det gör inget...jag gillar mysiga hemmakvällar.

Romina kom hit igårkväll efter att hon hade slutat, vi kollade på film tillsammans. Det var faktiskt mysigt när det va så spontant bara. Hoppas jag lyckas locka hem henne snart igen hehe.

Jaha då kanske det blir poolköp imorgon....nu när pengarna har kommit jue =0)
Ska bli sååå skönt!! Hoppas bara att värmen hittar hit igen hehe.

kramkram på er

nova reste sig.....

...nu precis...o va kul!! hon satt på golvet precis bredvid leksakslådan....plötsligt så drar hon sig upp och ställer sig mot lådan....min stora tjej!
Måste dokumentera detta nu i bloggen så jag kan gå tillbaka sen när jag ska fylla i hennes bebisbok.

Ann-britt och Jocke var här precis o hälsade på..mamma oxå. Hon hade köpt en fin klänning till Lava...tack så mycket mormor.
Jocke och Ann-britt skulle åka till driven nu och slå lite, riktigt golfnördar har dom blivit hehe. Men det är kul att dom har hittat nåt som båda tycker om, det är rätt viktigt i ett förhållande....några gemensamma nämnare iallafall.

Imorgon ska Anna och Adam komma på besök....vi ska ta en långpromenad och möta dom. Idag gick jag och Viktor med barnen en sväng till allivs.....det var varmt men skönt!! Så då fick jag dagens motion...tyvärr så förstörde jag den sen när jag tryckte ex antal kakor hehe.
Vi var på öppna i Billesholm imorse.....det var roligt, Lava blir så glad när vi åker dit. Hon målade lite och lekte med lera...sen dansade vi och sjöng. Sen när vi kom hem var hon alldeles för trött för att äta så det blev sängen direkt för henne. När vi hade ätit så gick jag oxå och lade mig en stund, jag sov dåligt inatt så jag har varit rätt trött idag. Denna värmen påverkar mig mer än jag tror, Hade jag bara druckit mer vatten än vad jag gör så hade jag mått mycket bättre.

Fick reda på igår att Eva har blivit inlagd, tänker på dig!!! Hörde att hon skulle få komma hem idag. Ska ringa nu och höra hur det är med henne....usch!! man blir så orolig, och medveten om hur skört livet är.
Japp men då tackar väl jag för mig då...ha en trevlig kväll!!! kramkram

Kalas!

Nyss hemkommen efter kalas i Viken. Milosen fyllde 2 hela år så det firade vi med buller och bong hehe. Vi skulle egentligen varit nere på stranden och grillat men vädret var lite knasigt, vi stannade hemma hos Jenny och David. Dom grillade lite till oss och sen bjöd dom på en god jordgubbscheesecake (som jag för övrigt har resterna här i kylen).....väldigt mumsigt alltihop.
Det riktigt roligt att träffa alla igen...det är så roligt när alla är samlade tillsammans.
Snart så träffar vi ju några av dom igen....kusinträffen!!! riktigt roligt ska vi ha det.

Sandra och Lova kom hit imorse. Vi åt en jättegod frukost. Tobias sov över här så han åt ju oxå såklart (hade han fått bestämma så hade han fortfarende sovit hehe).
Barnen lekte fint medan vi satt ue i solen och njöt....tills molnen kom iallfall!! då gick vi in och kollade på TRASSEL....disneyfilm....alltid lika bra!!

Jag är en riktigt filmmänniska....jag hade antagligen kunnat sitta en hel helg och bara kolla film om jag hade fått. På riktigt alltså!! Älskar att bara mysa ner mig i soffan med ett stort täcke över mig, nåt gott att äta och dricka...sen är kvällen/dagen gjord.
Jag har nog smittat av mig på Lava hehe...hon är lika fast som mig när det är film på tv....eller i hennes fall tecknat.

Jaha vad händer imorgon?? jag vet faktiskt inte...känns som jag har planerat nåt...vet bara inte vad. Jag börja skriva in saker i min mobil istället...då gör man det direkt och då glömmer man inte.
Japp mn vet ni vad....nu ska jag och Tobias gå ner till GG och handla lite gott gott till ikväll.

ha en bra kväll...gör inget som jag inte hade gjort!!
kram

nya bilder!





Fina bulan i pannan Lava fick när vi var hemma hos Sandra och Mattias. Den såg finare ut dan efter, blå och fin. Typiskt att det ska hända Lava.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kalas hos Sabina



















----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Besök hos Mamma på Mors dag









------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Besök hos Ankorna med Anna och Adam

















-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mys i trädgården










Viktors Älskling!!

Lavas "Nya" säng!

tänk efter!

Vad är viktigast för dig?
Vad betyder mest?
Om du skulle gå bort nu, vad skulle du sakna mest.

Mitt svar: mina underbara barn och min familj.

Det är dom som är där när jag mår dåligt, när jag behöver hjälp. Det är dom som stödjer mig i mina val.
Det är dom som framkallar ett brett leende på mina läppar.

Visst, att handla nya saker är roligt...men det är inte allt.
Jag frågar mig ibland, varför är vi så besatta av dessa materiella?
Svaret: Det är vår natur, vi strävar ALLTID efter att lyckas och att få vara lyckliga...det har människan gjort i alla tider. Den enda skillanden är hur vi mäter lycka och framgång.
Förr i tiden så var det mat som var måttstocken, nu är det pengar.

Är du rik så är du lycklig?? Jaså, verkligen!? (men jag ska inte hymla om att det hade underlättat hehe)
Men sen så glömmer man bort vad man har, det gör jag iallafall.
Jag tittar inte lika ofta på mitt hem och tänker "gud vilket fint hem vi har". Mycket vill ha mer heter det.
Tråkigt tycker jag, varför kan man bara inte vara nöjd. Fast om man hade varit nöjd så hade man nog inte heller kommit framåt här i livet.
Man ska vara LAGOM självisk, LAGOM generös, LAGOM älskvärd......Det är inte för inget dom kallar oss LANDET LAGOM.

Idag ska jag hämta hem Lavas vagn från dagis, sen ska jag köra dierkt till bonden i billesholm och få den lagad. Nu har Lava sommarlov...skönt!! nu blir det en massa mys och äventyr.
Badet har öppnat oxå...så det blir nog en trip ner där nu i sommar.

På söndag ska jag och Viktor på Michaels prästvigning...spännande!! helt otroligt att han verkligen är klar nu....duktig du är Michael. Sen efteråt så blir det lite kalas eller så i Mörarp.
Vad händer mer då, jo Imorgon kommer Sandra och Lova hit...vi ska ha en bamsefrukost tillsammans. Sen på eftermiddagen så ska vi på Milos kalas...han fyller 2 hela år...stor kille nu.
På lördag ska vi nog att lite folk här. Vi få se hur många som känner sig sugna på att komma. Det blir väl lite grillning och dricka + en massa lek hehe.

Nu ska Nova ha sin eftermiddagsgröt....så om ni ursäktar mig.
ha en solig dag...men glöm ej att smörja in er!!! solen är skön men farlig.
kramkram

PS. Tack Romina för en trevlig shoppingtur igår, kändes skönt att få skratta lite hehe. DS

RSS 2.0