Skatteåterbäring!!!

Nu har pengarna kommit....yes!! Dom åkte direkt in på servicekontot...kändes riktigt bra!

Jag har haft besök av Anna och Adam idag, jag mötte dom vid allivs och sen promenerade vi hem. Veronica kom sen oxå...vi snackade och fikade...mys!!
Vi pratade om kusinträffen..hehe så roligt vi ska ha det. Hoppas bara att vi kan fjäska till oss en taxi hem.

Både jag och Viktor blev riktigt sugna på att gå på bio nu....tyvärr så blir det väl lite för sent att gå nu idag...bion går ju 8inte förrän 21 och det blir ju för sent om han ska jobba imorgon. Kanske imorgon då...hm!! vi får se.

På söndag ska vi ut och rida igen med Lava. Mamma insisterade på det så det fick bli på söndag. På lördag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra....eller jag vet att det är nåt vi ska göra men jag kommer inte på vad. Så om nån vet så får ni gärna höra av er hehe. Måste verkligen börja skriva in saker i mobilen när jag planerar nåt.
Det har varit tråkigt väder idag och det är inte bättre nu, det blir nog film ikväll oxå....fast det gör inget...jag gillar mysiga hemmakvällar.

Romina kom hit igårkväll efter att hon hade slutat, vi kollade på film tillsammans. Det var faktiskt mysigt när det va så spontant bara. Hoppas jag lyckas locka hem henne snart igen hehe.

Jaha då kanske det blir poolköp imorgon....nu när pengarna har kommit jue =0)
Ska bli sååå skönt!! Hoppas bara att värmen hittar hit igen hehe.

kramkram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0