Kvällen närmar sig!

Nu har jag varit duktig, har varit och tvättat bilen och städat den inför långfärden på söndag (ullared). Sen har jag varit och "hjälpt" min moster att möblera om (e lite svårt i mitt tillstånd när jag inte får bära något hehhe).

Hon e rolig min moster, Monica heter hos förresten.
Vad är det med äldre människor och att samla på S K I T....allvarligt alltså!!!

Man hittar en massa porslinshundar och katter och dammiga koppar som "är bra att ha". Nä! jag har aldrig fattat det där med att spara en massa skit, visst det har kanske ett sentimentalt värde men ALLT kan väl inte ha det och även om det har det vilken respekt visar man det genom att låta det stå och bli övertäckt av damm.

Men det är inter bara den gamla generationen hehe, nu när vi flyttade till lussebäcken så rensade vi ut vårt förråd och GUD med skit vi hade. Nu i vår nya lägenhet har vi fått tillgång till 2 förråd och vet ni vad?...vi har tro det eller ej redan fyllt båda med vad vet jag ej.
Jag tror att det ligger i vår natur att spara och hamstra inom eventuella kriser (inte för att jag vet vad jag någonsin ska med en förgasare att göra).


Jag har nog inte sagt att jag och min underbara älskling väntar  vårt första barn, vårt lilla kärleksbarn =0)
Jag är just nu i vecka 17 och ska på ultraljud på torsdag nästa vecka.
Jag tänkte att denna bloggen skulle bli min lilla dagbok om denna graviditeten, eftersom att alla mina inlägg sparas så är det rätt så behändigt att bara kunna gå tillbaka sen och se vad man har skrivit.

V.17
Magen börjar synas allt mer nu, känner mig så stolt. Jag känner mig faktiskt riktigt vacker.
Nu har jag ju slutat att kräka så då känner jag att allt börjar bli bättre och man hinner verkligen känna efter hur man mår.
Har ännu inte känt några sparkar eller rörelser och jag väntar med spänning.
Det ända som jag inte uppskattar just nu är att jag får springa på toa hela tiden (natt som dag). Det börjar bli jobbigt eftersom att mina arbetstider inte gör det möjligt för mig att gå på toa när jag vill.
På torsdag ska vi som sagt till vårt andra ultraljud och då får vi förhoppningsvis reda på om det blir en pojke eller flicka.

så nu e det dags för toa igen hehe....////bella

slut för dagen!!

Japp då har man slutat för dagen då =0)
Ibland blir det korta dagar och det är väldigt tacksamt hehe.

Jag började vid 5 imorse och trodde att jag skulle somna när jag satte mig bakom ratten så jag fick trycka i mig 2 koffeintabletter (är inget stort kaffefan). Trodde att jag skulle piggna till av dessa men nej då!! Jag blev bara tröttare och tröttare, som tur var hade jag en liten rast innan jag skulle börja lasta på passagerare så jag tog en liten tupplur.

När jag nu som busschaufför är medveten om att vi oxå är människor och att vi oxå blir trötta så blir jag faktiskt lite rädd, tänk alla gånger som jag har åkt med någon som har hållt på och somna där framme. På nåt konstigt sätt så trodde jag innan att en busschaufför inte kunde gör a några fel, han e ju utbildad förare och sånt. Sanningen är den att vardagligen hör man skräckhistorier om förare som har nickat till under körningen (som tur är har inga olyckor inträffat).
Nä! man fick sig ett rejält uppvaknande när jag började jobba inom detta yrket.

Ta bara attityden hos vissa förare, den är helt otroligt naiv och bitter.
"Du får absolut inte ta upp någon om du har stängt dörrarna"
"Har du börjat köra från hållplatsen så får du INTE stanna för någon"

detta är bara två exempel....lite skrattretande faktiskt...och detta ska vara ett serviceyrke.

jaja nu ska jag iväg till min kusin o säga hej..så ha det så bra.

/// bella

Första raden!!!

jaha, då ska man börja blogga då =0)

jag kommer som sagt att mest skriva om vardagliga händelser (vilka är många hehe) både bra som dåliga.

Att köra buss är väldigt krävande men oxå otroligt kul, det händer så mycket och man fr träffa så många roliga människor. ta bara idag tex. hade jobbat hela dagen och skulle bara hem (satt på knutan och väntade på min skjuts, jag skulle åka med en annan chaufför upp till depån). klockan blev 18.30 och då skulle jag ha åkt därifrån men ingen kom, klockan var 18.40 när jag gick ut och skulle se om det kom någon och då ser jag hur min skjuts kör....UTAN MIG!!!
LITE sur kan jag ju medge att jag blev så vad gjorde Bella då..hehe..jo jag gick bort till taxibilarna och tog en taxi upp och gissa vem som fick den fina räkningen (inte jag iallafall) =0)

Detta är som tur är inte vanligt, att mina kollegor fullständigt skiter i mig hehe. Vi får väl se vad dom säger imorgon när det ligger en trevlig räkning på kontoret *ler*

jaja nu ska jag lägga mig, ska upp 04.00 imorgonbitti...börjar 05.04 *jäsp*
hoppas att alla som läser min lilla blogg blir underhållda ett litet tag iallafall och att ni läser den igen.

go natt!!!
Bellabuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0