trött!!


modell posé


mors dag!

Den firade vi genom att åka till mamma och ge henne en bild av mig, viktor och Lava =0) den blev hon jätte glad för. Sen åkte vi vidare till Ann-britt o jocke och blev bjudna på mat...mumsig mat!! och vi fick höra Ann-britt rabla hela alfabetet hehe när hon tappade det sista vinet. Lava höll för öronen så hon hörde inget hehe.

Lava hade förresten köpt en present till mig med..jag är ju en mor nu hehe...jag fick en jättegod parfym =0) så det tackar jag för.

Vi åkte sedan från A-B o jocke till Uffe och Bodel, och där fick vi fika. Uffe o Bodel fick kela lite med Lava oxå...dom hade inte träffat henne på jättelänge. Mattias och Ami kom dit där oxå så det var trevligt...vi har inte träffat dom så mycket nu på sista tiden, viktor var ju där och hjälpte mattias med trädgården ett tag.
Nä det har varit en trevlig dag idag tycker jag...nu när vi kom hem så fick Lava lite mat...sen fick jag och viktor lite mat. Viktor gjorde pyttipanna till oss.
Innan dess så badade han Lava..hehe..hon har börjat simma nu..eller flaxa med armarna jättemycket iallafall.

Jag hade på mig en av klänningarna som jag köpte igår...jätteskön är den. Jag är såååå nöjd med mina inköp hehe....det var riktigt trevligt att komma iväg lite igår.
Jag blev ju lite fattigare på kuppen men det skiter vi i...vi får ju snart skattepengarna så då ordnar det sig hehe.

Nu ska jag titta lite på tv sen hoppa in i duschen sen är det sängen som gäller....go natt på er alla!!!

söt


trött eller


Ullared nästa!!

Nu har jag duschat och gett Lava mat och själv ätit frukost....så nu ska vi snart iväg. Jag ska vara ifrån min lilla älskling i flera timmar...buhu!! undrar hur det kommer att gå. Jo det kommer säkert att gå bra...men det känns lite konstigt.
Viktor och Lava liger inne o sover just nu....vi får väl se hur länge dom sover idag...hoppas bara att viktor vaknar när hon vaknar...så hon inte ligger där och är ledsen.
Tänkte att jag skulle ge henne lite mer mat innan vi åker så hon verkligen är mätt, fast om hon nu sover så är det kanske lite dumt att väcka henne.

Jaha handlelista till Ullared då.
Till Ann-britt ska jag köpa en babysitter och låga strumpor.
Till Kewin ska jag köpa strumpor o kalsonger, en skjorta och en jacka.
Till Viktor är det väl lite av varje.
Mamma ville ha en Myskparfym så jag får se om jag kan hitta det.

Sen vill jag köpa ramar till våra fina fina bilder som jag hämtade igår. Mamma ska ju få en bild och pappa en så det måste vara fina ramar oxå.
Jag ska hämta vår ram som vi beställde på väla sen när jag kommer hem så om jag inte har hittat några andra ramar uppe i ullared så kan jag köpa där då.

Jaha då hoppas jag att vi hittar dit hehe....fast det tror jag.

ha en underbar dag. kramkram

hej hej

nu så åker vi snart, vi ska till Ulla o Lasse. Jag ska vara i Billesholm kl 12.30. Jag o Lava låg o vila så vi vaknade nyss hehe....snacka om att jag blev stirri då, jag trodde att klockan var mycket mer.

Vi var på spring hill igår..jag köpte klonger o strumpor till viktor och ett par leggings till mig. Ann-Britt hade varit där och köpt bodysar till Lava o när jag var där så hade dom fått i en ny som hon inte hade köpt...så den köpte jag. Lava har på sig den idag...den passar perfekt, vilket är mer än vad man kan säga om mina leggings hehe.

men nu ska jag packa skötväskan så den är klar...imorgon är det ullared som gäller hehe...shopping!!!!

kramkram

snart så kryper jag


så duktig!!


fin katt 2


fina katten


Spring hill!

ja idag ska jag prova att komma iväg igen hehe, skulle dit igår men jag blev hela tiden uppehållen. Jag hade tänkt åka och klippa mig oxå men vi får se hur det blir med det. Isåfall får viktor ta Lava när han kommer hem.
Imorgon ska jag och Sara till Ulla&Lasse =0) det var ett tag sen vi träffade dom...ska bli kul.

Inatt vaknade jag av att Lava kippade efetr luft...fattar ni hur rädd jag blev. Hon hade jättemycket kräk som hon hade svalt om och om igen så det var jättetjockt och hon fick inte upp det. Jag fick nästan panik eftersom att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag tog upp henna och hade henne hängandes över min axel ett tag medan jag gick omkring och då hörde jag hur hon fick upp kräket och hur det hamnade på golvet hehe....skööönt!! både för henne och för mig. Hela bäbisen luktade tyvärr kräk efter det men jag var för trött för att börja bada henne så hon fick en snabbtvätt och sen fick hon bada imorse istället.
Jag fattar inte hur viktor kunde sova sig igenom hela händelsen, hon lät ju rätt så mycket och jag hoppade typ runder i sängen för attt få bra stöd för att kunna ta upp henne.
Usch! tycker synd om henne när hon har en massa kräk i sig, o hon förstår ju inte att hon kan harkla upp det heller utan hon bara fortsätter att svälja o svälja hela tiden.
O nu när jag skulle bada henne, tror ni inte att jag lyckades få schampo i hennes öga oxå...som tur var så var det barnschampo så det sved ju inte (vad jag vet iallafall) och hon blev inte ledsen, men det kändes himla dumt.

Hon har blivit jättestark i nacken nu....hon höll upp huvudet jättelänge när hon låg på filten. Hon är sååå duktig!!
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen oxå...det var ju inte direkt kallt igår...så jag är nog i behov av en dusch nu hehe.
Sen så beger vi oss nog till Spring hill ett tag.

ha det så bra så länge...kramkram

nackspärr!!!


du kan väl le LITE iallafall


så spännande haha


Räkningar...blä!!

usch! det är inte kul att betala räkningar...bara se hur alla pengarna försvinner. Nu när jag hade betalat alla räkningar så skulle jag föra över pengar från viktor till mig....då har inte han fått nån lön..suck!! så jg fick ringa till han jobb nu och hon som jag pratade med sa att hon skulle kolla upp det. Hon ringde tillbaka precis och sa att det hade blvit fel med deras filer (dom har precis bytat bank) och att hon hade fört över pengarn till han nu, hon sa att det var tur att jag ringade för annars hade ingen fått lön hehe...hon hade inte kunnat se att det hade blvit fel om inte jag hade ringt och sagt till henne...så tacka mig allihop att ni har fått lön idag haha.

Så nu får jag vänta och se om vi får några pengar, ska ju shoppa på springhill idag så jag måste ha pengar hehe.

På söndag är det mors dag så då ska jag försöka fixa en speciell present till mamma...nåt som hon verkligen behöver...men jag tänker inte skriva vad det är ifall hon läser mig blogg...det ska bli en överraskning.

På torsdag ska vi kanske träffa Ulla..jag och sara och Lava och Johanna..det ska bli kul!! hon har inte sett Lava än...jo i tidningen men inte på riktigt.
Och imorgon ska jag träffa fia.....då ska vi mysa lite hehe.
Nu ska jag ringa kemtvätten hehe ni vet varför......jäkla katter!!!

Kramkram

glad skit 2


glad liten skit!!


huh!!!??


hur söt kan man bli hehe


bio idag!

Idag har  jag varit på bio med Ann-britt =0) vi såg Änglar & Demoner och de var jättebra. Så nu har viktor haft Lava själv för första gången (okej! emil var oxå hemma) och det gick jättebra...sköönt!! Nu kan jag slappna av =0)

När vi kom hem så låg han med Lava i sitt knä i sovrummet och hon var sååå nöjd.

Igår så mådde jag inte så bra...vi var hemma hos Sofia och Christian, viktor skulle Lana med Emil och Christian så jag o fia kollade lite på tv och sen film. Så sur jag blev...vi skulle se Sound of Music så skulle börja kl 8 men när vi kollade så slutade den precis...så den fick vi inte se..hm!! jag ska kolla om dom har den på videoaffären här.
Jag mår fortfarande inte bra men det börjar bli bättre. Jag vill inte äta en massa tabletter så jag försöker att fixa de utan.

Nu har vi ätit, vi syndade och åt pizza idag...utmärkt söndagsmat!!!

Jag ska nog träffa fia på tisdag, vi ska förhoppningsvis se den där filmen. Det är så skönt att vara med Fia, man behöver inte göra nåt speciellt utan vi kan bara vara. Som igår, då gjorde vi ingenting speciellt´. Vi åkte och handlade mat (korv stroganoff) sen kollade vi på tv och sen hyrde vi en film, Changeling blev det....riktigt snyftfilm!!

Nu ska jag kolla till min älskling så om ni ursäktar =0)
kramkram

söta ni är =0)


ge mig maaaat!!!


=0)


den blixten var stark!!!


lan!

det ska viktor ägna sig åt idag...Han ska Lana med peter och emil och christian. Så jag ska leka med fia ett tag sen vet jag inte vad som händer, vi kanske är hemma hos fia hela dagen who knows.

Uffe var och hämtade bilen 8.15 idag så jag längde ut nyklarna till honom (ska inte behöva springa upp för 3 trappor för ett par nyklar) sen så skulle jag gå och lägga mig igen men vem låg där inne i tittade i taken då...jo lilla Lava!! attans jag som ville sova ett tag till....jag ammade henne så somnade hon igen hehe...så jag fick min lilla tupplur.

Vi var inte hemma förrän 3 inatt...suck!! snacka om att vi var trötta. Vi kollade ju på film, hemma hos fia och krille dom glömde bara att säga att filmen var 3 timmar lång hehe så när den var klar så var det rätt så sent. Fiasomnade till filmen så jag fick övertala henne att gå upp och lägga sig haha...så trött hon var!

Och mitt i filmen så bajsade Lava ner sig totalt..hela deras filt som vi hade fått låna och alla sina kläder. Hennes kläder var alla vita så jag ska försöka bleka dom, jag antar att dom är rätt så missfärgade nu av hennes bajs. Vi kunde ju inte tvätta dom där så vi får göra det sen när vi har tvätt tid. Det är riktigt jobbigt att inte ha en tvättmaskin när man har en liten bebis.

Igår fick vi reda på en rolig grej.....Mina svärföräldrar ska GIFTA sig.....GRATTIS GRATTIS!!!! så nu ska Ann-britt inte heta Andersson...nu blir det Wikander *ler* verkligen kul...grattis!!

Nu börjar hon grymta bakom mig så jag får väl avsluta här....hon var jättearg igår, skrek hela tiden så jag stannade vid emils hus och tog ut henne...lillan var hungrig så hon fick lite mat där sen var hon lika glad igen hehe...hon är inte så komplicerad som jag tror...antingen så är hon bajsig eller hungrig..svårare än så är det inte.

kramkram

farmor!

idag sk jag och pappa och Lava till farmor. Jag ska alldeles strax åka iväg, ska bara väcka lillfisen.

sen är det mys kväll ikväll.

kramkram

snark snark!!


Lavas nöje på morgonen!!


mamma är lite röd om snoken =0)


värsta dagen!

Idag har nog varit den jobbigaste dagen sen Lava kom till. Jag skulle ju göra en massa grejer idag och det var väl ok tills jag skulle tvätta. Det är inte lätt att tvätta med en liten bebis som inte alls vill tvätta. Lava skrek så fort jag lade henne ner så jag fick ha henne på armen samtidigt som ja försökte hänga upp tvätt med den andra armen. Sen när jafg kommer upp och precis bara vill gå och lägga mig och vila, då möts jag av en katt som kissar i vår säng.
Jag säger bara att det var tur att han sprang och gömde sig annars hade jag nog gjort mig olycklig på honom.
Så det var bara att börja tvätta madrassen och menad jag gjorde det så låg Lava och skrek halsen av sig. Man måste ju ta kisset direkt innan det hinner sätta sig i madrassen så hon fick tyvärr skrika ett tag, det gjorde ju inte saken bättre direkt.
Så nu för en timme sen åt jag mitt första mål för dagen, har inte hunnit eller kunnat äta  nåt innan nu. Nu vill jag bara gå och lägga mig men jag får hålla mig vaken ett tag till. Viktor och Peter åkte iväg och skulle hämta min Whisky hos Mamma, Jag ska ge uffe den som tack för hjälpen för att han hjälper mig med bilen.
Lillan ligger och sover nu...äntligen så jag får passa på och blogga nu.

Så vad händer imorgon då?
Jo! jag ska åka och hälsa på Farmor vid 12 tiden...pappa kommer och hämtar mig sen så sticker vi. Sen ska jag lämna bilen till uffe och förhoppningsvis så kan jag hämta den sen när vi kommer tillbax från farmor.

Fia skulle kanske komma hit imorgon och Sara tittar nog oxå förbi...så det blir nog en film och nåt gott att äta sen på kvällen.
Viktor ska ju iväg och cykla och dricka hehe....hoppas han har kul!!
Se så skulle han sova hos peter (ja jag vill inte ha hem honom om han kommer vara i det skicket som jag tror) och sen ska han spela match på fredag..hehe ska bli kul och se hur han mår då, dom ska visserligen inte spela förrän på kvällen men ändå....jag tror inte att dom kommer ta det så lugnt med drickat imorgon.

Dagens middag blev Kycklingsallad med fetaost och oliver...mums!! jag var och handlade efter att jag hade varit och servat barnvagnen. Jag blev 700 kronor fattigare. Jag blev lite förvånad när jag skulle ta en sån laserskjutare som man kan handla med.....för det gick inte. Och jag ordnade så att jag skulle kunna använda den senast förra veckan. Men tydligen så kan man bara använda dem på det varuhuset som man har anmält det på. Så jag måste med andra ord åka runt till alla varuhus som jag brukar handla på och ordna det med alla. Hmm!! tröttsamt. Sen har jag upptäckt att man handlar mycket mer när man inte har den där laserskjutaren....man bara plockar ner en massa varor utan att igentligen kolla efter vad man plockar ner....sen håller man inte reda på hur mycket man handlar för. Nä usch för att gå och handla själv.....speciellt när man ska upp med varorna....tre trappor upp!!...med en bilstol på ena armen.....och ett barn i bilstolen.
                                                           Men är man dum i huvudet så får kroppen lida

Nu ska jag kolla om det går nåt bra på tv sen ska jag mumsa på mitt choklad (70 % så det är inte onyttigt, inte så mycket iallafall) =0)
kramkram

den siste mohikanen haha


här pratar vi =0)


kisse katterna


puss


Fullt upp idag!

Idag har jag en hel del att göra. Först ska jag lämna in vagnen på service klockan 10 sen vet jag inte hur lång tid det tar. Efeter det det så har jag tvätt tid mellan 12 och 17 så det blir till att tvätta så det står härliga till. Under iden som jag tvättar så måsta jag hinna åka och handla eftersom vi knappt har nåt hemma alls. Och allt detta ska ske med en liten skit som heter Lava hehe.

Jag skulle ju träna idag men det blir nog inget med det. Jag kom på att mitt träningskort har hållt på och konstra så jag kan inte boka några pass, så jag måste först fixa så att det fungerar innan jag kan komma in på några pass. Så frågan är vad jag ska göra sen när viktor kommer hem. Jag funderar på om jag ska åka till mamma en stund eller om jag ska ut på väla ett tag. Tja vi får se hur det blir.

På fredag så är det fotbollsmatch som gäller, älsklingen ska spela så det ska bli kul att se. Jag och ann-britt ska ha sele dit hehe...det blir bra för då kan hon få sin Lava dos då haha.
Igår var vi på väla en stund och då köpte viktor ett par byxor, ett par knickers heter det visst!! jättefina var dom...ha köper ju nästan aldrig kläder så jag ville att han skulle handla lite mer till sig men nej det ville han inte.
Men det gör inget för jag ska ändå handla en hel del till honom när jag är uppe i ullared.

Nu skulle jag äta lite frukost och kollade i skåpet efter mina flingor...var dom dä..nej då..hmm!! undrar vem som har ätit upp dom. Han tycker inte ens om mina flingar eftersom det är massa fibrer och sånt i dom...men ändå ska ha äta dom....hm!! vi får nog ha ett allvarligt snack när vi kommer hem...hehe!!
vi träffade Kim igår när vi åt på graffiti =0) han fick träffa Lava och han tyckte att "han" var jättesöt haha som han skämdes när jag sa att hon var en liten flicka och inte en pojke.

Nu ska jag gå på frukostjakt..se om jag kan hitta nåt ätbart i våra skåp.

kramkram

rosa damen!


inga kråkor va!!!


puss på dig


stort smajl!!!


BVC idag!

Japp och Lava vägde 4.95 kilo =0) och hade blvit 57 cm lång...riktigt bamse hehe


Jag tog lite bilder innan idag så här kommer lite fler bebis bilder =0)

här är jag


klar för nattis


pappa o bebis


......

just nu så ligger lillgumman och snusar på min hals...gud vad jag älskar henne. vi låg i sängen ett tag efter vi hade vaknat, vi låg där och pratade och log mot varandra...hon är så otroligt söt!!
den här söta lilla flickan hade kissat igenom sin blöja och på mitt lakan inatt, hon kunde inte vara nöjdare hehe.

vi var på väla igår och då köpte sara en pyjamas till henne och den blev oxå lite kissig, men vi ska tvätta imorgon så det gör inget.
bvc idag, hoppas att hon har gått upp bra i vikt. det känns som det i min arm iallafall.
imorgon skulle jag egentligen träffa milla men hon var tvyngen att jobba så det blev inget, så imorgon ska jag faktiskt sticka och träna efter vi har tvättat och då ska viktor vara hemma själv med lillan. första gången han är hemma själv en längre tid med henne. han blev lite sur igår när jag sa det till honom, han menade att jag inte behövde testa honom ochatt jag inte litade på honom men det gör jag visst. det är mer för min skull och för att jag ska kunna ta bort mina hjärnspöken om att nåt hemsk kommer hända om jag inte är här med henne. det är svårt att förklara men jag behöver se att allt går bra fast jag inte är hemme, sen när jag kommer hem och han säger att allt har gått bra så kan jag släppa det sen. Och det är bättre att han känner efter hur det känns att vara själv med henne när jag är i närheten än att han gör det när jag är uppe i ullared.

nä det ska bli kul att se hur det går, jag tror att det kommer gå jättebra och jag tror att han oxå behöver få vara lite själv med henne...ja kommer ju springandes så fort hon gnäller..och det vet viktor..så därför måsta jag vara härifrån så han får känna efter hur det känns att vara själv med henne.

snart kommer sara och johanna, hon ville följa med mig till bvc idag..vi får se om jag får en syl i vädret då hehe det fick jag ju inte sist hon var med.

kramkram

=0)


lillabjörn *ler*


sötare får man leta efter


trötter 1 och 2 hehe


Nya bilder!

Nu har jag lagt lillan..får se hur länge hon sover nu hehe. Jaha idag har vi varit ute hela dagen nästan. Vi var ute och gick i skogen med Fia och det var sååå skönt! riktigt fint väder har det varit idag så det var underbart. Och Lava vr så snäll hela tiden, hon sov hela tiden när vi var ute och gick i dkogen, sen vaknade hon när vi var vid sofierokiosken...vi skulle synda med en glass hehe och då fick hon vara med...asså hon fick ingen glass men hon fick vara med när vi syndade.

Sen när vi kom hem så ammade jag henne sen så skulle vi iväg igen, då skulle jag och hämta sara och johanna. Sen så åkte vi till Monica och tog en fika där..en rätt så lång fika hehe...vi ar där från 3 tiden till kvart över 6 sen åkte vi därifrån till Väla *ler* och sen så åkte vi hem.

Så det har varit en lång dag idag men skön har den varit.

Jag har lite nya bilder som jag tänkte lägga upp...hoppas ni tycker om dem. Vi får se om det är några som är tillräkligt bra för att förevigas på foto hehe...vem vet där kanske hänger en bild hemma hos svärmor snart hihi!!

Nu ska jag se om jag kan hitta nåt gott att äta....fast inte så med socker...har fortfarande 10 kilo att gå ner och jag var och provade en bikini idag på väla. Jag säger bara det att vill man må dåligt över sin kropp så är det bara att gå in i ett omklädningsrum på väla....usch!!! man blir i och för sig mer motiverad när man ser hur man ser ut...att banta alltså, hehe inte att äta mer. Nä det blir nog en lite mer skylande baddräkt iår känns det som. Men jag hittade faktiskt en riktigt fin som var ett sort linne eller nåt...så med ett par badbyxor till det så blir det nog bra.

god kväll////bella

gizmo leker i löven!


svärmor och farmor!!


Fanta gumman!!


Pålsjöskog!

japp dit ska vi idag, jag Lava och Sofia...mysigt!! vi ska gå en runda sen ska jag till monica. MÅste ju träffa Lava nu innan hon blir för stor hehe.

Vi var hos Ann-britt och JOcke igår och åt en jättegod middag. Sen gick vi en runda i Mörarp och då träffade vi Susanne så vi pratade lite med henne. Hon hade köpt en klänning till Lava...jättefin var den =0) sen gick vi vidare och då träffade vi Viktors Kusin och hennes Sambo...dom bor på den gatan så vi gick på så vi tittade in hehe...alla tyckte att hon var jättefin...såklart hehe!!!

Nu sitter hon och pratar i sin Babysitter men jag hör att snart går det där pratet över i arg skrik hehe så jag får nog gå och underhålla henne lite.

ha en underbart solig dag///kram

yes!!!

rätt låt vann lätt!!

för en gångs skull....tråkigt för sverige men inte oväntat.

god natt!!!

mammas lilla tös!


Där ligger lilla Lava tryggt och skönt =0)


Skolans dag!

Japp vi var på kewins skolans dag idag, trevligt att få träffa hans lärare och höra om hans hyss.

Jag sov till 8.15 sen så hoppade jag upp ur sängen och gjorde vid mig sen tog jag lillan och packade in henne i bilen...hon var så snäll...och nyvaken hehe så söt hon var.

Jag kom till mamma kl 9 och när jag hade tagit ut lillan och hon satt fortfarande i bilstolen så hör jag ett himla liv, Hundar skällde och skrek så jag sprang bort där det kom ifrån. Då hade Boss slitit sig från kewin och hoppat på två hundar som bodde i samma trapp som mamma. Dum som man är så går man imellan utan att tänka sig för....jag är tyvärr van hehe. Men jag fick tag i Boss och tog bort honom.
Lillan satt kvar vid bilen (jag fick ju springa dit och stoppa det hela) och sara stod på balkongen ovanför och pratade med Lava hehe....det ska vara Boss till det. Så nu är han lite hålig överallt, som tur var så fick inte dom andra hundarna nåt...vad dom kunde se iallafall. men Boss fick en del sår och han haltade...snyft!! synd om honom men han får faktiskt skylla sig själv. Mamma ville åka in med honom men jag övertalade henne att stanna hemma med honom. Så nu när vi kom hem ifrån skolan så låg han och skämdes.

Haha mamma festade till det igår och hon mådde inte så bra idag haha...så går det när man dricker för mycket. Sara hade hört hur hon spelade musik jättehögt och rätt så länge *ler* och nu när jag kom hem till mamma så satte sara igång och spelade och jag kan säga att det är rätt så lyhört.
Lava lyckades charma alla på skolan. Det blev lite småjobbigt mot slutet för man komju aldrig nånstans...alla stannade en och skulle "titta på underverket" hehe mamma har lyckats skryta en del om henne så alla visste om att vi skulle komma.

Dom hade såna tävlingsarmbrytare på skolan och mamma skulle ju dit och testa sin förmåga..som jag skrattade. Hon tog i för kung och fosterland och där på andra sidan så stod en tjej som kunde ha varit 16 år tror jag och rörde inte en min, visst hon fick väl ta i för att få ner mamma men ändå. Mammas min var oslagbar, jag trodde att hon skulle lägga en pizza där på direkten. Men dom var lite impade av henne och frågade om hon inte skulle gå med i deras förening hehe det skulle jag vilja se.

Nu ska jag mysa lite med min dotter...vi ska titta på melodifestivalen sen..kul kul.
Viktor flyr nog fältet hem till peter tror jag...tråkmåns!!

Kram kram

farliga Ginza *ler*


trötta men glada =0)


söt söt!!


väntar!

Väntar på Sofia och Krille som ska komma närsomhelst. Vi ska festa loss på ungsbakad lax och nypotatis och en god dillsås...mums!! men jag är hungrig nu så dom får se till att komma nu.
Sen efter det så ska Viktor och Christian iväg på sitt vanliga streetrace..och jag och Sofia kör en favorit i repris med film och mys hehe. Sara skulle kanske oxå titta in till filmen.

Jag var och hälsade på David min kusin idag...det var riktigt roligt att träffa honom. Han är en sån person som man kan prata med om allt och det känns så naturligt. Asså vi har inte träffats på jättelänge och vi ses nästan aldrig men ändå så är det så avslappnat när man ses. Jag var hos honom från 11 till lite i 4 tror jag hehe. Hans sambo Jenny är gravid och dom ska ha närsomhelst så det är jättespännande. Han kelade och lekte med Lava och hon verkade tycka om honom...han kommer bli en bra Pappa....det vet jag.

Imorgon ska jag till Mamma en sväng....redan vid 9 pust! så det blir till att gå upp i tid. Men då får man nåt gjort av dagen oxå . Vi ska gå på kewins öppna skoldag....vet inte riktigt vad man gör på såna dagar men jag tänkte att det kunde vara kul att komma iallafall.

AJ!!!! nu kom Gizmo precis och knockade mig i huvudet och jag var inte bered hehe han verkar vara lite kelen. Han och Turbo festade loss på en hel laxfile innan, vet inte om det är något kvar hehe dom verkade tycka att det var rätt så gott iallafall *ler* och nu ser han så nöjd ut...och turbo ligger och sover på byrån...sötnosar!

Lava fick träffa en hund idag, David och Jenny har en ...hmm ja jag vet inte vad det är för ras men han heter Kenzo iallafall och han verkade tycka jättemycket om Lava...och log med hela huvudet när han tittade in till henne i bilstolen hehe. Rädd är hon inte iallafall *ler*

Nu ska jag kolla tll maten så om ni ursäktar mig.
kramkram

Filmdags!

Nu sitter vi hemma och kollar på filmen som skulle ha börjat kl 21...men gjorde den det...NEJ den började inte förrän klockan 22..så jag stressade i mig en varm kaffe och brände mig helt i onödan. Vi hade kunnat ha stannat hos ann-britt betydligt längre än vad vi gjorde. Men hon fick iallafall träffa Lava ett litet tag hehe.
Jag funderade lite på om jag kanske skulle komma o hälsa på iMörarp istället, det fanns visst vissa i Mörarp som ville träffa lilla Lava.
Imorgon ska jag åka o hälsa på David och Jenny ett tag...ska bli kul o se hur stor hon har blivit. Hon ska ha bebis om en månad så liten är hon nog inte.
Sen kommer nog Romina o hälsar på antingen idag eller imorgon. Sara ville oxå titta in imorgon men vi får se hur mycket vi hinner.

Nu började filmen igen så jag måste gå...hej svejs

fult att räcka tungan =0)


boss passar lava


busfrö!


nybadad bebis!


okej okej!

jag fick en liten förfrågan för ett tag sen om jag hade uppdaterat min blogg än hehe...nädet hade jag ju inte så jag får väl passa på nu medan hon är glad och sköter sig själv.

Veronika min kusin var här och hälsade på idag...det var trevligt, jag träffar inte henne så mycket så det är kul när man hinner ses lite. Hon påbörjar sin semester om två veckor så då ska jag nog våldgästa henne hehe.
HOn jobbar på en öppen förskola så dot ska jag nog gå sen när dom börjar igen...hon har hand om sång och lek och där är allt ifrån 3 veckors bebisar till 3 års barn så det ska bli kul....både för mig och för Lava.

Vi pratade lite om förskolor nu när hon var här. Jag hade tänkt att Lava skulle börja på förskola när jag börjar jobba igen men det går ju inte om Lava inte är ett år. Det var tydligen en regel som jag inte visste om. När jag börjar jobba så kommer hon att vara 9 månader tror jag och då går det inte. Så antingen så får jag vara hemma längre tills hon är ett år eller så får viktor börja ta på sina pappadagar och vara hemma med henne.
Det är ju inte akut att bestämma sig nu men det är ändå bra att ha det i åtanke så jag sa till viktor nu, Vet inte riktigt vad han lutar mest åt.
Jag ska gå ner till den förskolan som vi har här nu nästa vecka och snoka runt lite...bara för att få se hur dom är och hur dom bemötr mig som mamma. På hemsidan så står det att dom går ut och går minst en gång om dagen så det är ju bra. Jag vill att Lava kommer ut och leker och inte bara sitter inne på ett rum med lite leksaker medan personalen dricker kaffe.

Lillfisen har varit jätteglad idag faktiskt....fast hon kräkte en del innan...inte kul. Hon fick ta sig ett bd i morse och det äslakde hon..oj vad hon pratade haha!!! Sen 10 minuter efter badet så bajsade hon ner sig totalt...och ett jättestort leende spred sig på hennes ansikte. Gud vad jag älskar henne.

Nu ska jag leka lite med henne eftersom att pappa vill spela spel och det vill inte hon hehe.

ses snart////kramkram

sömntuta!

Nu är klockan 13.09 och jag har försökt väcka Lava nu i en timmes tid...det går inte hehe. Jag videofilmade en del av mitt väckande så ni andra oxå kan få se det sen. Jag ska se om jag kan få till en filmning när hon vaknar. Jag ska ge mig på det snart igen. Min tanke var att vi skulle hinna ut och gå en runda innan vi ska lämna tillbaka kewin men det verkar inte bli nåt av det hehe.

Annars är dagen underbar ju...soligt och fint och varmt.

Helgen har varit rätt skön...lugn och skön. Viktor verkar ha haft kul med kewin så det blir nog fler gånger han kommer till oss. Jag tänkte att nästa gång så skulle vi gå på bio oxå.

Nä nu ska jag se om jag kan få henne till att vakna *ler* önska mig lycka till!!!


Emil myser med Lava


promenad!

nu har jag och Lava varit ute på en promenad och det var sååå skönt! Fint väder, lite blåst precis perfekt. Hon somnade nästan direkt så jag kunde gå och filosofera själv hehe.

Sen gick vi till Willys men nu hade jag lyckats släpa ut dom andra två nissarna *ler* Och det blev köttbullar och potatismos idag. Just nu så är dom nere och spelar lite boll...verkligen kul att kewin och viktor kommer så bra överrens. Man ser att kewin ser upp till viktor och tycker det är kul att vara med honom.
Gizmo fick oxå följa med ut så han blev jätteglad...hoppas bara nu att dom håller lite koll på honom. Turbo tycker inte att det är lika kul...han springer här och skriker nu hehe....han har väl tråkigt.

Film blir det ikväll...da vinci koden är det på tv så det ska jag se. Har redan sett den en gång men den var så bra att man kan se den en gång till.

Tittar på extreme house makeover nu...åå...jag vill oxå ha hus. Gud vad kul det ska bli sen när vi ska åka och titta på ett hus som vi kanske tillochmed kan köpa hehe. Det kanske tar ett tag att spara ihop till det men jag vet att det är nåt som vi kommer att älska och då gör det inget att det tar lite tid. Sen så lär vi oss oxå nåt av att spara...vi har inte varit så jätteduktiga på det innan så detta blir en lärorik läxa för oss hehe...sen att vi får ett hus på köpet skadar ju inte.
Jag längtar verkligen tills den dagen då vi skriver på kontraktet.....då har vi kommit en bit i vårt liv. Ett nytt kapitel =0)
 
Kram kram////bella

lillebror på besök!


så Ann-britt nu kan du skälla på honom...inget hår kvar!


sötaste lilla unge som finns!!


god morgon!

Nu har jag gått upp...eller jag gick upp för ett tag sen. Så nu har jag hunnit duka fram frukosten, plocka undan från gårdagens ståhej, bytat en blöja och ätit en tallrik med flngor.
Duktig bella!!! hehe

Kewin sitter och spelar Forza och viktor ligger fortfarande och sover. Ivanliga fall så hade jag nog väckt honom men nu när han har jobbat en hel vecka så får han väl sova ut ordentligt.

Så vad händer idag då?? ja du jag vet inte...det är aningen fint väder så vi ska nog ut och gå en runda...sen får vi se vilka som vill följa med.

Nu ska jag fortsätta på mina flingor....skriver mer sen...kramkram

kolla in viktors fluff hehe


puss på dig


så där

nu sover hon igen, det är inte lätt när man har en liten hehe.

Solen skiner nu och jag känner mig pigg och fräsh...ska snart ner och börja tvätta så lillan åker ner i bärselen och får följa med.

I början på nästa månad så får vi antagligen tillbaka våra skattepengar...så då bär det av till ullared. Det ska bli skönt att komma iväg lite...fast det kommer kännas konstigt att inte ha med Lava...att vara utan henne så länge. Jag undrar hur det kommer gå...om viktor fixar det, men hallå han är ju hennes pappa vem om inte han ska fixa det. Jag får se till att där finns tillräckligt med mat hemma.

Jag funderar ju på att börja träna nästa vecka men nu har jag fått lite ångest, man kan tydligen få mjölken att sina om man börjar träna. Det vill jag verkligen inte men samtidigt så vill jag ju komma iform igen...alltså jag mår bra av att träna och behöver göra det men jag vet inte om det är värt att riskera att bröstmjölken sinar. 
Hmm!! ja det tål att tänkas på. 

Den 19 nu denna månaden så ska vi till BVC nästa gång. Jag ska passa på då och be henne att kolla mina leverfläckar. Nu under graviditeten så har en leverfläck spruckigt och det är ju aldrig bra. Sen har jag några andra som jag vill kolla ändå....man måste börjatänka lite mer långsiktigt nu när man har en liten bebis att ta hnd om. Tänk om nåt skulle hända mig...vem ska då ta hand om henne...ja viktor så klart men sen då. Lava ska alltid ha en mamma som är där för henne ....alltid! Älskar den lilla skiten mer än jag trodde var möjligt, trodde inte att man kunde älska nåt så mycket. Hon betyder så mycket för mig och nu frstår jag vad dom menar när dom säger att dom kunde offra sitt liv för nån annan.

                                                                                   ÄLSKAR DIG MIN LILLA LAVA

KRAMKRAM////mamma

god morgon!

Lillan ligger och sover just nu så nu passar jag på och bloggar lite.

Funderar på om jag ska hämta min skötväska idag...fick ett sms iförrigår om att den hade kommit. ...eller nej nu har hon vaknat...aj då får skriva lite sen istället.

snart helg!

Viktor och Emil är på ÖB och jag lagar mat...det är väl vad som händer här just nu. Lava låg o sov men vaknade precis så hon ligger och tittar på Cops hehe.

Imorgon kommer kewin hit...ska bli kul faktiskt!!

Det blir nog en lugn helg...skönt!!

Vi var hos familjerätten idag...så nu har viktor oxå vårdnad om Lava...bra va!!! Dom kallade in ett vittne och allt när vi skulle skriva på papperna...viktigt viktigt!!

Nu ska jag kolla till maten...fisk ska vi äta idag...det händer inte så ofta så jag ska njuta extra mycket hehe

////bella

snyggve!!!


fotboll!!

Nu tittar vi på fotboll...riktigt idrottsnördar har vi blivit hehe Manchester mot Arsenal och det står 2-0 till Manchester. Viktor ska precis ringa till pizzerian och beställa en kebabpizza till ha och Emil...den lilla fulingen. Jag försöker att vara inte sååå onyttig så jag gjorde en omelett nysss som jag mumsade på + en paprika...mums!!

Har kollat upp hur mitt gym har med sina pass och så och jag ska nog kunna börja träna snart. Tänkte på det igår och om jag matar Lava och får henne till att somna så gör det ju inget om jag pyser iväg i en timme eller så¨. Viktor sa att det inte gjorde nåt för honom..eller han kände sig tillräkligt trygg för att vara ensam med henne så länge hehe.

Nästa vecka ska jag nog försöka börja isåfall...så då tränar jag på måndagar och onsdagar och viktor på tisdagar och torsdagar...fullt schema hehe
Jag ska nog börja med bas pass nu till början men sen kan man nog arbeta sig upp till medel....det är inte så lätt som man tror. Jag anar att jag kommer få lika ont i kroppen som jag fick när jag började sist..det var inte kul...men nu så jobbar jag ju inte så då kan jag ju vila till en viss del.

Kewin ska vaa hos oss i helgen...ska bli kul. Jag träffar tyvärr inte honom så ofta så det får vi göra nåt åt. Viktor skulle eventuellt ta med honom på streetrace så det kommer han nog tycka är kul. Han kommer väl att sitta fastklistrad vid datorn hela helgen om jag känner honom hehe..men det gör inget!! hemma hos oss så gör man precis vad man vill...om man heter kewin iallafall...den reglen gäller INTE viktor haha.
Han diskade idag efter maten...okej!! efter att jag hade bett honom så det kom inte va sig själv men jag kan ju inte begära allt av honom *ler*
Men nu igår och idag så har jag faktiskt varit så duktig att jag hade mat på bordet när han kom hem ifrån jobbet...riktig mönsterfamilj har vi blivit.
Idag åt vi kotlett med sås och potatis...det var inte så populärt från viktors sida...han gnällde och tyckte att hela kotletten var gjord av fett och brosk, men han poängterade att det inte var fel på min matlagning utan det var kotletten som var äcklig hehe....snällt!!

Nu ska jag mysa med min dotter.
kramkram///bella

helan & halvan


Aaaaa...så ledsen man kan vara =0)


Idioter!!

Det kan man kalla dom där ****** idioterna till huliganer. Jag var nere i stan och skulle träffa Mia nu kl 17 och när jag börjar närma mig knutpunkten så säger det bara stopp. Jag står där ett bra tag och trafiken rör sig inte ett dugg. Efter ett tag så börjar det så smått röra sig så jag svänger in på knutan och parkerar där. När jag kommer en bit på vägen så hör jag ett snarlikt mässande ljud.....då står där närmare 200 malmöhuliganer vid Harry´s och blockerar hela vägen..eller poliserna blockerar vägen och huliganerna står och skriker "hata hata hata helsingborg" m.m.
Jag fattar inte vad som är syftet med detta....dom bryr ju sig tydligen inte alls om fotbollen eftersom att dom börjar gapa och skrika 3 timmar innan matchen börjar och dom är inte i närheten av själv stadion.
Mia fick gå runt halva helsingborg för att kunna komma fram till mig (jag vägrade gå över till den sidan där dom höll till) eftersom att dom täckte hela torget. Lite längre bort på torget så stod där helsingborgsfans och skrek....töntar!!!

Nä ägna er åt nåt vettigare eller skit i det överhuvudtaget.

Nu ska jag ägna mig åt min underbara dotter....kramkram

Ishockey

Det är konstigt att man helt plötsligt har börjat kolla så mycket på ishockey...och det är faktiskt riktigt kul!! jag har aldrig varit så intresserad av det innan. Kollar på matchen mellan Ryssland och Lettland....står 3-0 till Ryssland och dom spelar riktigt bra..ryssland alltså.

Vi var hemma hos Ann-britt och jocke innan och blev bjudna på söndagsstek...mums!! alltid lika gott!! Sen fick vi efterrätt...tiramisu som jocke hade gjort..mumsigt det med. Det var första gången jag har smakat det och det var jättegott.
Ann-britt skulle ut och gå lite med Lava men det gick väl sådär hehe, hon hade skrikit en hel del tydligen. Men det är inget personligt mot Ann-britt för det gör hon med mig med...tyvärr så har Ann-britt ingen mjölk att ge henne.
Men förhoppningsvis så blir det nog bättre snart...hon är så mammig just nu så det kan inte vara så kul för alla andra. Jag får väl passa på och njuta nu hehe för sen vill hon väl inte veta av mig hehe.

Imorgon ska Viktor börja på sitt nya jobb....lycka till älskling!!
Det kommer kännas konstigt att vara här hemma själv...och nu måsta jag ju börja leka duktigt hemmafru och ha maten klar när han kommer hem från jobb *ler*
Vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag underhålla min dotter för pappa gör ju inget bra jobb på den fronten...hej så länge

Mormor Byter blöja på lillfisen =0)


Morbror Kewin håller Lava!


Boss vaktar Lava =0)


uflykt!!

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen. Jag väckte Lava 11.40 ungefär sen klädde jag på henne. Sen när klockan var 12.10 så begav vi oss in till stan. Det var fortafrande Tivoli i stan så det var verkligen svårt att hitta parkering. Jag blev bestulen på två parkeringsplatser =0( och arg bleb jg men sen hittade jag en ledig...lååångt ifrån Hamnpaviljongen (det var där jag skulle träffa Linn) så det var bra att plocka fram barnvagnen. 
Jag träffade Linn iallafall och det var trevligt att se henne igen. Hon hade inte sett Lava innan så det var ju kul. Hon tyckte att hon var jättesöt hihi och sen hade hon köpt en jättefin sommarklänning till henne. Vi gick inne i stan och pratade sen satte vi oss på ett fik och pratade lite till. 
Jag skulle hem till mamma sen så jag kunde tyvärr inte stanna så länge =0( men vi ses nog snart igen hehe.

Jag åkte sen hem till mamma. Lava var lite kinkig men blev genast glad igen när hon fick träffa Boss hehe. Mamma höll på att få panik på honom för han skulle ju pussa henne eller tvätta jag vet inte hela tiden haha och hon sprang och vaktade honom hela tiden. Hon var så rädd att han skulle skada henne...men inte Boss gubben inte. Han var bara lite nyfiken.
Vi stannade där ett tag och mamma fick byta blöja på henne...lite trixigt när det var ett tag sen man gjorde det hehe men annars gick det bra. Sen gick vi ut och gick en runda. Skönt väder var det idag med så man fick nog litesolbränna tll.
När vi hade varit ute och gått ett tag så bytade jag och mamma så jag fick boss och hon tog vagnen. Vi träffade Ove och han fick se Lava och han instämmde med Linn...hon är jättesöt hehe!!!
Sen gick vi hem till mamma igen och så satt vi där och pratade lite till....riktigt trevligt var det faktsiskt att bara sitta och prata lite.

Så nu sitter jag här hemma med lite mat som håller på att kallna. Lillan ligger där inne ocg sover...hon somnade helt själv i SIN säng idag...för första gången!!! så glad jag belb för hennes skull....och för vår haha!! Nappen var nog lite till hjälp....ja ni hörde rätt Nappen, hon har börjat fatta hur hon ska använda den nu så jag tänkte att det kan ju inte skada att ha den ibland..iallafall när hon ska sova och så. Om hon nu somnar bättre med den så finns det ju inget skäl till att inte låta henne ha den.

Imorgon ska vi hem till svärföräldararna och äta söndagsmiddag...trevligt trevligt!!

Nu ska jag se om jag hinner äte lite varm mat hehe...god kväll!!
////bella

RSS 2.0