promenad!

nu har jag och Lava varit ute på en promenad och det var sååå skönt! Fint väder, lite blåst precis perfekt. Hon somnade nästan direkt så jag kunde gå och filosofera själv hehe.

Sen gick vi till Willys men nu hade jag lyckats släpa ut dom andra två nissarna *ler* Och det blev köttbullar och potatismos idag. Just nu så är dom nere och spelar lite boll...verkligen kul att kewin och viktor kommer så bra överrens. Man ser att kewin ser upp till viktor och tycker det är kul att vara med honom.
Gizmo fick oxå följa med ut så han blev jätteglad...hoppas bara nu att dom håller lite koll på honom. Turbo tycker inte att det är lika kul...han springer här och skriker nu hehe....han har väl tråkigt.

Film blir det ikväll...da vinci koden är det på tv så det ska jag se. Har redan sett den en gång men den var så bra att man kan se den en gång till.

Tittar på extreme house makeover nu...åå...jag vill oxå ha hus. Gud vad kul det ska bli sen när vi ska åka och titta på ett hus som vi kanske tillochmed kan köpa hehe. Det kanske tar ett tag att spara ihop till det men jag vet att det är nåt som vi kommer att älska och då gör det inget att det tar lite tid. Sen så lär vi oss oxå nåt av att spara...vi har inte varit så jätteduktiga på det innan så detta blir en lärorik läxa för oss hehe...sen att vi får ett hus på köpet skadar ju inte.
Jag längtar verkligen tills den dagen då vi skriver på kontraktet.....då har vi kommit en bit i vårt liv. Ett nytt kapitel =0)
 
Kram kram////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0