Idioter!!

Det kan man kalla dom där ****** idioterna till huliganer. Jag var nere i stan och skulle träffa Mia nu kl 17 och när jag börjar närma mig knutpunkten så säger det bara stopp. Jag står där ett bra tag och trafiken rör sig inte ett dugg. Efter ett tag så börjar det så smått röra sig så jag svänger in på knutan och parkerar där. När jag kommer en bit på vägen så hör jag ett snarlikt mässande ljud.....då står där närmare 200 malmöhuliganer vid Harry´s och blockerar hela vägen..eller poliserna blockerar vägen och huliganerna står och skriker "hata hata hata helsingborg" m.m.
Jag fattar inte vad som är syftet med detta....dom bryr ju sig tydligen inte alls om fotbollen eftersom att dom börjar gapa och skrika 3 timmar innan matchen börjar och dom är inte i närheten av själv stadion.
Mia fick gå runt halva helsingborg för att kunna komma fram till mig (jag vägrade gå över till den sidan där dom höll till) eftersom att dom täckte hela torget. Lite längre bort på torget så stod där helsingborgsfans och skrek....töntar!!!

Nä ägna er åt nåt vettigare eller skit i det överhuvudtaget.

Nu ska jag ägna mig åt min underbara dotter....kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0