Skolans dag!

Japp vi var på kewins skolans dag idag, trevligt att få träffa hans lärare och höra om hans hyss.

Jag sov till 8.15 sen så hoppade jag upp ur sängen och gjorde vid mig sen tog jag lillan och packade in henne i bilen...hon var så snäll...och nyvaken hehe så söt hon var.

Jag kom till mamma kl 9 och när jag hade tagit ut lillan och hon satt fortfarande i bilstolen så hör jag ett himla liv, Hundar skällde och skrek så jag sprang bort där det kom ifrån. Då hade Boss slitit sig från kewin och hoppat på två hundar som bodde i samma trapp som mamma. Dum som man är så går man imellan utan att tänka sig för....jag är tyvärr van hehe. Men jag fick tag i Boss och tog bort honom.
Lillan satt kvar vid bilen (jag fick ju springa dit och stoppa det hela) och sara stod på balkongen ovanför och pratade med Lava hehe....det ska vara Boss till det. Så nu är han lite hålig överallt, som tur var så fick inte dom andra hundarna nåt...vad dom kunde se iallafall. men Boss fick en del sår och han haltade...snyft!! synd om honom men han får faktiskt skylla sig själv. Mamma ville åka in med honom men jag övertalade henne att stanna hemma med honom. Så nu när vi kom hem ifrån skolan så låg han och skämdes.

Haha mamma festade till det igår och hon mådde inte så bra idag haha...så går det när man dricker för mycket. Sara hade hört hur hon spelade musik jättehögt och rätt så länge *ler* och nu när jag kom hem till mamma så satte sara igång och spelade och jag kan säga att det är rätt så lyhört.
Lava lyckades charma alla på skolan. Det blev lite småjobbigt mot slutet för man komju aldrig nånstans...alla stannade en och skulle "titta på underverket" hehe mamma har lyckats skryta en del om henne så alla visste om att vi skulle komma.

Dom hade såna tävlingsarmbrytare på skolan och mamma skulle ju dit och testa sin förmåga..som jag skrattade. Hon tog i för kung och fosterland och där på andra sidan så stod en tjej som kunde ha varit 16 år tror jag och rörde inte en min, visst hon fick väl ta i för att få ner mamma men ändå. Mammas min var oslagbar, jag trodde att hon skulle lägga en pizza där på direkten. Men dom var lite impade av henne och frågade om hon inte skulle gå med i deras förening hehe det skulle jag vilja se.

Nu ska jag mysa lite med min dotter...vi ska titta på melodifestivalen sen..kul kul.
Viktor flyr nog fältet hem till peter tror jag...tråkmåns!!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0