bio idag!

Idag har  jag varit på bio med Ann-britt =0) vi såg Änglar & Demoner och de var jättebra. Så nu har viktor haft Lava själv för första gången (okej! emil var oxå hemma) och det gick jättebra...sköönt!! Nu kan jag slappna av =0)

När vi kom hem så låg han med Lava i sitt knä i sovrummet och hon var sååå nöjd.

Igår så mådde jag inte så bra...vi var hemma hos Sofia och Christian, viktor skulle Lana med Emil och Christian så jag o fia kollade lite på tv och sen film. Så sur jag blev...vi skulle se Sound of Music så skulle börja kl 8 men när vi kollade så slutade den precis...så den fick vi inte se..hm!! jag ska kolla om dom har den på videoaffären här.
Jag mår fortfarande inte bra men det börjar bli bättre. Jag vill inte äta en massa tabletter så jag försöker att fixa de utan.

Nu har vi ätit, vi syndade och åt pizza idag...utmärkt söndagsmat!!!

Jag ska nog träffa fia på tisdag, vi ska förhoppningsvis se den där filmen. Det är så skönt att vara med Fia, man behöver inte göra nåt speciellt utan vi kan bara vara. Som igår, då gjorde vi ingenting speciellt´. Vi åkte och handlade mat (korv stroganoff) sen kollade vi på tv och sen hyrde vi en film, Changeling blev det....riktigt snyftfilm!!

Nu ska jag kolla till min älskling så om ni ursäktar =0)
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0