okej okej!

jag fick en liten förfrågan för ett tag sen om jag hade uppdaterat min blogg än hehe...nädet hade jag ju inte så jag får väl passa på nu medan hon är glad och sköter sig själv.

Veronika min kusin var här och hälsade på idag...det var trevligt, jag träffar inte henne så mycket så det är kul när man hinner ses lite. Hon påbörjar sin semester om två veckor så då ska jag nog våldgästa henne hehe.
HOn jobbar på en öppen förskola så dot ska jag nog gå sen när dom börjar igen...hon har hand om sång och lek och där är allt ifrån 3 veckors bebisar till 3 års barn så det ska bli kul....både för mig och för Lava.

Vi pratade lite om förskolor nu när hon var här. Jag hade tänkt att Lava skulle börja på förskola när jag börjar jobba igen men det går ju inte om Lava inte är ett år. Det var tydligen en regel som jag inte visste om. När jag börjar jobba så kommer hon att vara 9 månader tror jag och då går det inte. Så antingen så får jag vara hemma längre tills hon är ett år eller så får viktor börja ta på sina pappadagar och vara hemma med henne.
Det är ju inte akut att bestämma sig nu men det är ändå bra att ha det i åtanke så jag sa till viktor nu, Vet inte riktigt vad han lutar mest åt.
Jag ska gå ner till den förskolan som vi har här nu nästa vecka och snoka runt lite...bara för att få se hur dom är och hur dom bemötr mig som mamma. På hemsidan så står det att dom går ut och går minst en gång om dagen så det är ju bra. Jag vill att Lava kommer ut och leker och inte bara sitter inne på ett rum med lite leksaker medan personalen dricker kaffe.

Lillfisen har varit jätteglad idag faktiskt....fast hon kräkte en del innan...inte kul. Hon fick ta sig ett bd i morse och det äslakde hon..oj vad hon pratade haha!!! Sen 10 minuter efter badet så bajsade hon ner sig totalt...och ett jättestort leende spred sig på hennes ansikte. Gud vad jag älskar henne.

Nu ska jag leka lite med henne eftersom att pappa vill spela spel och det vill inte hon hehe.

ses snart////kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0