lan!

det ska viktor ägna sig åt idag...Han ska Lana med peter och emil och christian. Så jag ska leka med fia ett tag sen vet jag inte vad som händer, vi kanske är hemma hos fia hela dagen who knows.

Uffe var och hämtade bilen 8.15 idag så jag längde ut nyklarna till honom (ska inte behöva springa upp för 3 trappor för ett par nyklar) sen så skulle jag gå och lägga mig igen men vem låg där inne i tittade i taken då...jo lilla Lava!! attans jag som ville sova ett tag till....jag ammade henne så somnade hon igen hehe...så jag fick min lilla tupplur.

Vi var inte hemma förrän 3 inatt...suck!! snacka om att vi var trötta. Vi kollade ju på film, hemma hos fia och krille dom glömde bara att säga att filmen var 3 timmar lång hehe så när den var klar så var det rätt så sent. Fiasomnade till filmen så jag fick övertala henne att gå upp och lägga sig haha...så trött hon var!

Och mitt i filmen så bajsade Lava ner sig totalt..hela deras filt som vi hade fått låna och alla sina kläder. Hennes kläder var alla vita så jag ska försöka bleka dom, jag antar att dom är rätt så missfärgade nu av hennes bajs. Vi kunde ju inte tvätta dom där så vi får göra det sen när vi har tvätt tid. Det är riktigt jobbigt att inte ha en tvättmaskin när man har en liten bebis.

Igår fick vi reda på en rolig grej.....Mina svärföräldrar ska GIFTA sig.....GRATTIS GRATTIS!!!! så nu ska Ann-britt inte heta Andersson...nu blir det Wikander *ler* verkligen kul...grattis!!

Nu börjar hon grymta bakom mig så jag får väl avsluta här....hon var jättearg igår, skrek hela tiden så jag stannade vid emils hus och tog ut henne...lillan var hungrig så hon fick lite mat där sen var hon lika glad igen hehe...hon är inte så komplicerad som jag tror...antingen så är hon bajsig eller hungrig..svårare än så är det inte.

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0