Söndag

Japp idag ska vi äta söndagsmiddag hemma hos svärföräldrarna, det kommer fler personer dit oxå så vi får träffa andra människor oxå för en gång skull hehe.
Vi ska hem till fia och kristian sen och viktor ska hjälpa med att bygga ett trädäck.

Igår så var båda jag och viktor rätt så trötta, vi var ju i göteborg i fredes. Jag hade ont i fötterna men det hindrade mig inte från att åka til åstorp på torpardagarna. Det var trevligt att vara på en marknad....jag köpte inget men det fanns andra som skötte det åt mig hehe. Mamma köpte en body till lava och ett halsband med hennes stjärntecken, det är rätt så roligt för jag har inte ens tänkt på vad hon har för tecken. Jag trodde att hon var en fisk som jag men nej då hon är tydligen en liten bock hehe.
den här lilla donnan kommer att bil väldigt bortskämd har jag redan märkt. Hon har väldigt givmilda far ovh morföräldrar *ler*

Som sagt i frdes var vi i göteborg, viktor och tobias var på metaltown och jag o Lava åkte till liseberg. Det var trevligt och vi hade ju sååå fint väder. Viktor och tobias såg jätteroliga ut sen när jag träffade dom...dom hade bränt sig i huvudet båda två så dom hade väldigt röda kinder. Jag brände mig inte konstigt nog...oh jag var ute lika mycket som dom.
Lava var jättesnäll hela dagen och tyckte säkert oxå att det var trevligt. Hon hade många beundrare där hehe.

Ooooh!! måste berätta...lillan vänder sig nu hela tiden..oh snabbt går det. Hon vill inte alls ligga på rygg längre hehe. Jag lämnar henne på ett ställe sen när jag tittar igen så är hon på ett helt annat ställe. Min lilla flicka är såå duktig.
gud vad fint väder det är idag, jag hade lätt velat gå ut och lägga mig på gräsmattan och sola lite...men det går ju inte, viktor ligger och sover och jag vill inte ta ut lillan..hon har redan varit ute mycket denna helgen. Sååå jag får väl kolla lite på DH istället *ler* jag är inne på 3:je säsongen nu. Snacka om beroendeframkallande hehe.

Nu kallar Lava på mig så jag måste gå. Ha en solig dag allihopa.
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0