besök hos mormor

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen. Jag tog bussen till mamma vid 11.30 sen så kom jag hem nu 21.30. Jag tog en långpromenad från lasarettet och hem. Lava sov nästan hela vägen hem, hon vaknade när jag var iväg på ett räddningsuppdrag hehe. En liten fågelunge hade flugit in i buskarna som var precis vid den stora vägen, den lille saken kunde inte flyga så den hoppade bara runt. Jag visst att det bara var en tidsfråga innan den hade hoppat ut i vägen...då hade det inte funnits nån mer fågel. Så jag försökte mota den bort från vägen och in i skogen, men den lilla fåglen förstod inte att den skulle vara rädd för mig så den hoppas fram till mig och bara tittade på mig. Så söt den var, så jag tog upp den och gick med den till skogen, märk att jag hade öppen handflata och den bara satt där och kvittrade lite och tittade på mig hehe....sen när vi kom fram till skogen så höll jag den upp mot himlen och då fög den en bit in i skogen innan den hamnade på ett löv hehe...den har iallafall bättre överlevnadsodds i skogen än ute på vägen.
DAGENS GODA GÄRNING =0)

Mamma bjöd på mat...hennes körrfärsgryta...mums!! det var längesen man smakade på den.
Sen kollade vi på tennismatchen där svensken vann...YES!!! så nu är han i final och ska spela mot Federrer. Det låter som att jag alltid kollar på tennis men det gör jag inte...visste faktiskt inte ens att vi hade nån bra svesk som spelar tennis i nuläget....men ack så fel jag hade hehe.

Sen när vi hade varit hos mamma så tog vi bussen till väla....viktor skulle ändå inte komma hem på ett tag så då kunde vi likabra gå lite på väla. Jag köpte en platt tång och krokar som vi ska ha i hallen....så nu slipper våra gäster hänga sina jackor i dörrkarmen hehe.
Så imorgon ska viktor sätta upp dem....och om han inte gör det så gör JAG det.

Imorgon ska jag och Lava åka och hälsa på pappa....och sen ska vi kolla på fotbollen där oxå...heja sverige!!!
Viktor ska festa till det med Peter så vi flyr fältet =0)
Han sitter och myser med Lava nu...han får ju passa på medan han kan...nu sista tiden så har han bara precis kommit hem sen ska vi lägga oss. Jaja....nu ska jag göra en smothie till mig sen är det sängen som kallar!! vi få se om hon vill sova i sängen inatt eller om hon ska trängas med mig *ler*

god natt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0