Mormorbesök!

Idag kommer mormor på besök (mamma Lena) och hon borde vara här om en timme ungefär. Vi ska äta lite middag senare och innan dess så ska hon få umgås med sitt barnbarn =0)

NEEEEEJJ!!! skattepengarna kom inte idag....buhu!! jag som skulle ut och shoppa...haha! nej men jag trodde faktiskt att dom skulle komma idag. Jaja jag får väl vänta lite till.
Jag har laddat ner bilderna från när jag var hos pappa...så nu ska ni få se...tror inte att han har vari med på min blogg innan...men nu så.

Hörde att jag hade kanske fått en läsare till...hihi...va kul!! hoppas att alla tycker det är lika kul att läsa som jag tycker det är att skriva.
 Nu ska jag förbereda middagen...det blir lasagne idag..mums!! jag och mamma ska äta oss proppmätta...det är ju bara vi här...vi får se om viktor har tur och får lite rester hehe...nä han ska nog oxå få lite. Usch idag ska vi tvätta.....och jag får tvätta själv....IGEN....viktor kläckte ur sig igår att han skulle och jobba extra efter jobb...så det blir en rolig eftermiddag för mig.....NOT!!! blä! men men vi kan inte vänta längre....har hur mycket tvätt som helst.

önska mig lycka till...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0