sjukt varmt!!

usch!! dom säger att man inte ska klaga men idag var det fööör varmt. Fast om jag hade haft en pool och en kall dricka så hade det kanske inte varit så illa hehe. Jag var inne mesta dels av dagen idag...tänkte på lillan och det är nog inte så bra om hon är ute i den värmen. Jag höll på att dö här inne fast jag hade öppna fönster överallt så jag hade inte en tanke på att gå ut då. Så jag och Lava tog ett kallt bad för att svalka oss sen så låg vi i sängen och läste böcker...såå mysigt var det. Sen när  viktor kom hem så åt vi lite sen åkte vi och hämtade emil, han skulle till ikea och kolla ut lite saker där eftersom han har fått en lägenhet nu...äntligen!!! så ann-britt han kommer kanske snart och hämtar den där köpmannadisken....så var beredd hehe.

Nu sitter emil och viktor och spelar ishockey...hehe viktor har äntligen fått tillgång till tv:n nu när jag har kollat klart på DH. Nu måste jag vänta på nästa ox och vet inte när jag kan få den eftersom sandra håller på och tittar på den nu. 
Det slutatde väldigt spännande så jag måste ha den snart (okej det där lät lite desperat). 

Jag köpte flyttlådor på ikea så nu ska jag nsart upp på vinden och börja sortera. Det ska bli fint där uppe en gång för alla...ska bara komma på ett sätt att få upp en lampa där så jag slipper springa och trycka på den där lysknappen hela tiden. Jag vill helst inte vara längst in i förrådet när lampan släcks hehe. 

Jag och viktor var hos eva igår och firade henne...hon fyllde 51 =0) det var trevligt..och vi fick träffa lilla milo..söt liten unge hehe. Vi åkte inte därifrån förrän klockan var 8....man glömmer bort hur sent det är när det är så ljust så jag blev lite förvånad när jag kollade på klockan....men so what...jag ska ju inte upp till något så jag kan ju sova hur länge jag vill...eller iallafall så länge Lava vill hehe. Hon har börjat vakna vid 10 nu men det är rätt så lagom tycker jag...kan ju inte sova bort hela dan. 

Nu ska jag in och kolla på min underbara flicka när hon sover......ha en sköööön dag, det som är kvar av den iallafall.
kramkram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0