BVC

Idag har vi varit på bvc, det var väl så där roligt. Lava fick sina första sprutor och det tyckte hon inte alls var kul. Jag tog faktiskt det hela rätt så bra, trodde att jag skulle bli ledsen oxånär hon blev ledsen men nää det blev jag inte.
 Sen när vi hade varit där så fick vi till ÖB och handlade en dricka till mig, det är ju helt sjukt varmt idag...jag fick en chock när jag gick utanför dörren. Alltså värmen har jag inget emot men det får gärna blåsa lite oxå så det blir lite syre i luften...det kändes inte som att man kunde andas.
Nu ligger lillan och sover, ska kolla till henne sen och se så att hon inte har fått feber (man kan få det av sprutorna). Och om hon inte har feber så ska vi åka ut till mamma i Mölle. Tänkte hälsa på och se hur hon har det på sitt jobb.

Hehe jag satt uppe till 3 inatt och kollade på DH, men jag var ändå rätt pigg när jag gick och lade mig. Jag hade lagt lillan och lagt babyvakten bredvid henne och sen hade jag den andra med mig ut i vardagsrummet....fast det enda jag hörde i babyvakten var viktors snarkningar hehe.
Hon vaknade lagom till ja skulle lägga mig och sen så somnade vi två tillsammans...mysigt!!

Nu så ska viktor laga krabelurer..hehe han hittade sitt gamla recept sen lekis och nu blev han sugen på krabelurer igen.
Om ni ursäktar så ska jag göra en omelett till mig....ha en solig dag!!
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0