Ont i ryggen!

Ajajaj!!! jag har nog burit runt på Lava för mycket, jag har jätteont i ländryggen och det vill inte ge med sig. Kände av det i förrigår men ignorerade det och trodde att det skulle gå över av sig själv...men icke sa nicke!! nu så sitter jag här vid datorn och lider....okej! jag kanske inte lider men det gör jäkligt ont. Och det blir inte bättre av att jag ändå måste bärapå henne så fort vi ska göra nåt.

Tänkte att jag skulle smaka av tårtan idag =0) det stod i receptet att man skulle låta den stå en dag innan man åt den så det har jag gjort  nu. Den ser fortfarande väldigt god ut...mums!

Imorgon är det midsommar och vi ska till Camilla och Anders, tänkte åka ut till väla en runda och se om jag kunde hitta nåt att köpa till dom, sen ska jag oxå köpa en webcam =0) tänkte att det kunde vara kul för dom som jag pratar med på msn för då kan dom ju se lava Live hehe....ska övertala mamma attt skaffa interne så hon oxå kan se henne då. Du får oxå skaffa msn ann-britt så kan vi chatta haha och så kan du se Lava i princip när du vill *ler*
Vi fick hem en webcam som viktor hade haft hemma hos Ann-britt och Jocke men den var sönder när jag provade den..fick inte fram nån bild så linsen harnog blivit skadad.

Pratade med pappa nu precis och vi ska nog ses på midsommadagen och åka till väla...om dom har öppet det vill säga. Han skulle köpa träningskläder och sen så ville han umgås lite med oss oxå *ler*
Stefan och Viktor skulle leka idag ett litet tag...sen ska viktor spela match =0) vi funderar på om vi ska se den...det är ju inte så fint väder ute och det får inte bli för kallt för lillan. Tja vi får se hur vi gör...nu ska jag äta tårta....hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0