trevlig dag!

Jag och viktor är fortfarande förkylda och lava hostar så det står härliga till (fast hennes hosta har blviit bättre). Lava har precis kommit upp ur badet och hon är så go, sitter och tittar på tv:n nu med en filt runt om sig.
Isag blir en lång dag eller natt, jag jobbar till 4 imorgonbitti.....likadent imorgon oxå. Fördelen är väl att jag får vara med lava hela dagen och mysa med henne och sen går hon ändå och lägger sig när jag ska till jobb. En annan fördel är ju att jag tjänar lite mer pengar när jag jobbar dessa tiderna...och tro mig, det blehöver vi.
Nu var vi ju tvugna att lämna in bilen (igen) för att byta bromsbelägg...trodde vi..nä då skulla dom byta bromsskivor oxå...så det blir ett dyrt kalas.
På tal om kalas, lava ska ju ha sitt kalas snart...ska bli jättekul..massa ballonger ka vi ha och en riktigt god tårta. För  er som ska komma så ska vi ha kalaset i en lokal på andra sidan gatan..jag kommer sätta upp en vägbeskrivning på vår dörr så ni kommer inte ha problem att hitta.

Tiden går så fort just nu känns det som, snarr är mars månad över och då ska jag bara jobba två månader till..helt sjukt. Känns som att jag precis började jobba...fast det gjorde jag ju hehe. Mina tankar är fortfarande mest på huset just nu...tyvärr så hamnar vår andra lilla flicka i skymundan..men det blir nog mer verkligt sen. Just nu kan jag känna hur hon rör sig och jag får sammandragningar hela tiden..kan bli rätt jobbigt efter ett tag. Jag har rätt ont i ryggen nu när jag jobbar, vi kör ju så långa pass innan vi har rast så då sitter man ju bara på rumpan, det är väldigt ansträngande för ryggen. Nu när jag ska till barnmorskan så ska jag höra med henne om det finns nåt jag kan göra för att underlätta för min rygg. Vill ju helst inte gå ner i tid redan nu.

Igår och idag så städade jag upp rejält här hemma så nu kan vi använda våra garderober igen hehe, jag har redan fyllt en flyttlåda med saker hehe. Vi har två lådor till att fylla men jag kom på att vi har faktiskt inte så mycjet att packa ner just nu...vi har inte så mycket grejer här hemma. Det skulle i och för sig vara köket i så fall men det vill jag inte börja rota i nu...suck det orkar jag inte.

Jag och Lava var hemma hos Sandra igår och hälsade på Lova..dom hade fått sin nya soffa...o va jag vill ha vår soffa nu oxå. Vi fick en hem broshyr från ekeby och där var den...så fin!!! Snart så snart. Jag var oxå på IKEA igår och inhandlade några stolsdynor som vi ska ha till vårt brd sen i huset. Jag köpte ett nytt täck till lava och ny kudde. Sen gick jag och lava in på väla och där valde lava ut en tröja till mig som jag köpte...jättefin. Jag upptäckte när vi skulle in på ikea att ett hjul hade fått punka igen..det är helt magiskt, vi har nog bytat slangar på den vagnen tuden gånger nu..och jag börjar bli trött på det. Jag gick in till babyland när vi ändå var där och sa dem några väl valda ord...men tyvärr så kunde hon inte hjälpa mig!!! så jag fick snällt köpa två nya slangar (lika bra att ha en i reserv). Hoppas att vi vår ha dom här intakta ett tag iallafall.

Nu ska jag snart äta lite mat sen bär det iväg till jobb....ha en underbar dag allihopa och låt bli att spy på bussen hehe..kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0