En ny era!!

Japp, nu är det dags. Nu ska jag bli av med mina extrakilo en gång för alla. Jag har köpt såkallad "Naturdiet". Detta fungerar på samma sätt som nutrilette m.m.

Jag började idag och nu har jag avverkat två shakes hehe. Jag ska ut och gå en till två timmar varje dag efter klockan 9. Sen ska jag följa mina måltider enligt exakta tidpunkter. Jag behöver göra detta på detta sättet annars så går det inte. Det är allt eller inget för mig. Jag har provat att vara duktig och äta nyttigt och så men det fungerar bara ett litet tag sen börjar jag småäta och sånt igen. Nä detta ska nog bli bra, det finns inga garantier för att detta fungerar men jag tror att det går.

Jag ska äta en mellis n klockan två sedan ska jag äta eller dricka rättare sagt en shake klockan 4. Jag ska försöka att inte äta efter klockan 6 på kvällen, det är tydligen jätteviktigt om man vill gå ner i vikt. Vi får väl se om jag klarar det. Jag provade det för ett tag sen...då gick jag på cambridgekuren, det gick inte så bra men jag tror att det berodde på att jag började för hårt. Jag fick ju inte äta nån mat överhuvudtaget...bara dricka tre shakes om dagen....det fungerar inte för mig. Jag tycker om mat för mycket för det hehe *ler*

Jag och Lava har som sagt varit ute och gått en bra stund idag, jag raggade upp Sandra och Lova sen gicvk vi en lång runda. Sen var v uppe hos henne och drack en kopp kaffe. Nu är jag hemma och skönt är det. Så nu ska jag faktiskt göra ett mellismål till mig...vad sägs om fruktsallad...mums!!!

hejhej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0