God Morgon!

Vaknade för ett tag sen av att viktors movil ringer....och viktor sover sååå gott så jag får springa upp och svara. Det var Anders som ville prata med Viktor. Han ville tydligen att han skulle ringa till HFAB för nu ville dom ha tillbaka viktor...hmm!! Nu blev det jobbigt...men jag sa till viktor att det är bättre om han få lite nya vyer och träffar lite nytt folk...så han skulle ändå ta det på Leif Ohlsson. Vi vet ju inte hur länge dom har jobb på HFAB och på det andra jbbet så hade dom ju mycket jobb nu så det är nog säkrast att satsa på det andra jobbet.

Hehe vad konstigt det kommer kännas när inte Viktor ska vara hemma längre, Han kommer ju att börja jobba snart och då är jag själv hemma på dagarna. Då åfr jag väl se till att ha maten färdig när han kommer hem...vara en duktig liten hemmafru....ja visst!!! nä men jag får väl se hur det går att vara själv men det är nog inte så mycket skillnad ifrån nu hehe.

Viktor ska till Mörarp och fixa med ett extrajobb, funderar på om vi ska följa med eller vad vi ska göra. Då kan vi gå ut och gå en runda...fast det kan vi göra här hemma oxå....svårt val!!

Nu tänkte jag slänga mig i duschen medan hon fortfarande sover...det är lite svårt att hinna med sig själv när man har barn har jag märkt. Helt plötsligt har det gått ett par dagar sen man var inne i duschen...inte bra!
Igår så bajsade hon ner hela sängen och mig när jag matade henne...kul kul! S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0