Hembygdsparken

japp där har vi varit idag, det var jätteskönt att vara ute när det är så fint väder. jag vaknade vid 10 tiden och tåget gick 12.28 så jag tog det rätt lugnt. lava sov nog till klockan var 11.45 den lilla sömntutan.

hur som helst så kom vi på tåget och åkte in till ängelholm. där gick jag o sara och tittade lite i affärer sen började vi vandra mot hembygdsparken.
vi var nästan framme när en äldre man undrade om vi visste var en viss gata låg, tyvärr så visste vi inte det men jag såg rätt fort att denna mannen var ute på vift. det visade sig att han hörde hemma på ett demensboende långt därifrån och han hade varit ute och gått i flera timmar. Inget vatten hade han heller så mn lbev ju lite orolig för hans skull. Han hade tydligen bott där i det ormådet runt hembygdsparken innan i sina unga dagar.
Det kom en man som visste vem han var, tydligen en av hans förra grannar =0) och han sa att han kunde stanna med honom tills hans skjuts hade hämtat honom så vi gick vidare.

Det var rätt mycket folk där på hembygdsparken och mer än hälften av dem skulle fram och hälsa på Lava hehe eller så kändes det iallafall. Hon var lite sur när vi kom dit för hon var fr varm, så jag la henne på en filt i gräset och där låg hon naken o blev lite "luftad" hehe. Sen var hon nöjd och glad.
Man fick lite färg idag iallafall på armarna och i ansiketet.

Nu är man rätt så trött, har varit ute hela dagen idag. Funderar på om man sk iväg till affären....fast jag orkar int egentligen. Men jag behöver nåt att ha till köttet som jag ska laga sen...vi har potatissallad men jag vill ha nått som man kan ha sås till...typ potatiskroketter eller nåt. Men det betyder ju att jag måste ge mig ut...blä!!!
Tja jag får se vad jag gör.

Nu ligger Lava och sover på sin pappa hehe...söta dom är. Och vet ni vad jag fick när jag kom hem *ler*
Jag fick tre fina rosor av min underbara Viktor. Så glad jag blev....det är sånt man uppskattar..alltså när det är så oväntat.
                      
                                                            *Älskar dig min söta fina underbara sambo*

nu ska jag nog lägga mig i ett bad....Mmmm!!!
god kväll////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0