BVC

Idag är första gången Lava sk på BVC besök...ja och jag då förstås. Det ska bli kul att se hur mycket hon har gått upp i vikt...och hur mycket hon har växt.
Hennes lilla navelstump trillade av igår och första riktigt bajsen kom...4 gånger hehe. Helt nerbajsad var hon första gången. Hade precis bytat kläder på henne och då känner jag en sötaktig lukt...så jag tittar i blöjan och...ja jag har inte sett så mycket bajs innan hehe..så jag fick ju byta på henne och när hon väl låg där på skötbordet så böjar hon kissa...så hon kissade ner hela filten som hon låg på...haha är det inte underbart att vara förälder.
Så när det var över så hade jag lite bajs på bh:n och lite kiss på min tröja...mysigt!!

Ska träffa Sofia och Christian idag....ska bli kul!! dom har ju varit iväg och åkt skidor så dom kom hem förra veckan...men nu ska dom äntligen få se det lilla underverket. Sofia berättade igårr att hon hade fått tillbax sitt gamla jobb...Grattis!! va glad jag blev för hennes skull...nu behöver hon inte köra två timmar varje dag för att ta sig från och till jobb.

Nä om man skulle ta och väcka dom där två sömntutorna. ska bara ta och äta frukost först...får passa på medan man kan hehe.

underbart väder idag igen....sköööönt!!

kramkram///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0