gott & blandat

ja det kan jag faktiskt få unna mig nu...jag har varit ute och gått långt idag. Jag och Lava var och hälsade på Morfar Gert idag, vi var ute och gick från hans träning till hembygdsparken och sen gick vi där ett tag, stannade till och åt lite middag och sen gick vi tillbaka till hans träning. Det blev en bra bit att gå kan jag säga.
Vägde mig innan idag och nu har jag undefär 10 kilo kvar att gå ner. Så det blir en promenad imorgon oxå hehe.

Viktor har varit och extrajobbat idag och ska dit imorgon igen så han ser man väl inte mycket av imorgon. Sen när han har gjort klart det...antagligen imorgon så ska han direkt tll nästa jobb. Sen på måndag så ska han till Leif Olsson och skriva på ppprena till anställning. Så nu händer det mycket.

Fick min föräldrarpenning igår...hela 8120 kr....så med andra ord så blir det en snål månad hehe. Nä men jag har ju inte direkt nåt som jag behöver lägga pengar på denna månaden....man lever efter hur mycket pengar man har så det ska nog lösa sig. Jag får helt enkelt vänja mig vid att ha lite mindre pengar nu.
Sen i juni så får vi ju våra skattepengar hehe så då blir det lite bättre, även om mesta dels av pengarna kommer gå till huset (har sparkonto till hus).
En mycket vis person sa till mig idag att jag skulle unna mig något oxå för dom pengarna och jag tror nog att jag ska lyda hennes råd hehe.

Lilldamen ligger inne i sovrummet nu o nannar så gott....fast tyvärr inte i själsängen utan i vår säng. Alltså jag har inget emot att hon sover där men man blir ju rädd när alla säger till en att det är jättedumt att låta henne sova i sängen, vi kommer tydligen att få problem sen när hon ska börja sova själv. Men jag tror faktiskt att man märker lite på henne när hon själv är mogen för att sova själv. Nu kan man ju knappast klandra henne om hon vill ha närhet och trygghet när hon ska sova, sen när hon blir lite större och blir lite mer medveten om saker och ting...DÅ kan man kanske börja av vänja henne...sen får man ju klart räkna med några trötta nätter. Får passa på när vi har semester hehe eller viktor menar jag...jag är ju faktiskt LEDIG nu hehe.

Nä nu ska jag trycka i mig ltite godis så nu har jag inte mer tid här...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0