vatten vatten!!!

Vi har precis kommit hem från en liten promenad. Lava ville ut och springa i vattenpölar =0) Nova fick åka i vagnen.
Om ni inte vet vad ni ska hitta på idag så rekommenderar jag detta starkt, det låter jättelöjligt men det är verkligen riktigt kul att se barnen leka i vattenpölarna. Man blir liksom liten på nytt igen. Lava var helt dyngsur när vi kom hem men vad då då...det finns torktumlare.
Vi är så himla rädda för lite vatten hehe....se på barnen istället, dom utnyttjar det och gör det till nåt roligt.
Jag tog en riktgit bra bild på lava, ska lägga upp den sen...måsta bara föra över alla bilderna.

Tänkte slå en pling ut till bonden i Billesholm nu, behöver få kollat crescentvagnen. Tänkte höra om man kan få mängdrabatt hehe. Nä men jag måste iallafall kolla slangarna och se hur många det är hål på. Dom som är hela kan jag ju pumpa då och dom andra får lagas. Den här trevliga vagnen men dom här trevliga punkteringarna. Hade jag vetat detta innan jag köpte den så hade jag ALDRIG köpt den.
Men nu har vi den och jag tänkte fixa den en sista gång. Den får vara så tills vi säljer den eller slänger den.

Imorgon ska Lava börja på dagis igen, det kommer nog bli lite svårt. Vi var och hälsade på nu för nån dag sen, det gick väl sådär. Nova fixade det skitbra, hon satt och lekte hur fint som helst och brydde sig inte det minsta om mig. Lava däremot satt som klistrad till mitt ben. Hon var jätteblyg och tillbakadragen. Hennes ena fröken Ann kom fram och skulle säga hej, Lava tittade inte ens på henne. Jag gick in i ett annat rum vid ett tillfälle och då fick Lava nästintill panik. Så med andra ord så kommer det nog inte att bli så lätt nu imorgon....men jag måste vara stark. Jag vet att hon kommer ha roligt sen när jag har gått därifrån, jag gör mig själv bara en björntjänst om jag daltar med henne det vet jag.

Adam börjar på dagis idag, hoppas det går bra.
Imorgon så öppnar Öppna i Påarp igen, det kanske blir ett besök vem vet. Fast jag vet inte om Veronika skulle jobba, om inte så åker jag nog till Billesholm istället.

Tobias var här igår, vi kollade på en skräckis =0) han hade köpt godis som vi frossade i...mums!!!
Godiset var gott men det klår inte Sofias efterrätt i lördes....GUD va gott!!!
Vitchoklad nersmält och blandad med kesella och grädde.....sen in i kylen och servera det med bär!!! Halleluleja hehe!!!!!
Den kanske man kan ha på Novas kalas.

Nu ska jag leka lite med min små älsklingar....lite kvalitetstid!! *sniff sniff* Oke! jag ska nog först ta hand om överraskningen som Nova har lämnat till mig *ler*

hejhej så länge//// kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0