En blåsig dag idag!!

Japp det verkar som att det blir en innedag idag....inte så roligt för barnen. Dom är vana vid att bara kunna springa ut i trädgården o leka vid detta laget.
Min tanke var ju att vi skulle gå ner till Lavas dagis idag och hälsa på....Nova börjar ju snart. Men i detta vädret håller vi nog oss inne.
Jag tror nog att det är viktigt att barnen får komma dit och hälsa på nu innan dom börjar...Nova kommer nog inte ens ihåg stället. Sen är det nog roligt för personalen att få säga hej innan oxå.

Vi ska hälsa på Sabina idag, Cassie ska få en försenad födelsedagspresent. Så det blir gott gott kaffe idag hehe.
Jag drömde inatt att jg hade hennes kaffemaskin...åååå va lycklig jag va *leer*
Nu vid 2 ska Veronika komma hit med barnen o vovven. Det blir en liten fika stund.

Jag ringde precis till besiktningsmannen om kaminen, suck!!! vi var tvugna att laga den där jäkla stegen först och fixa ett glidskydd innan han kunde komma o godkänna kaminen. Visst jag förstår han...det är ju viktigt att han inte strillar ner från stegen hehe...men vi vill ju liksom bara få den godkännd nu så vi kan lägga det bakom oss.
Tiden börjar bli knapp nu...snart börjar jag jobba och Viktor har inte ens börjar med sin bil. Man kan väl säga att man känner sig LITE stressad nu.
Men man fåste ha FAITH eller hur!!!

Idag fyller Anders år.....stort grattis till dig!!! Han ska ju firas när vi är på bröllop så vi kan tyvärr inte komma....vi får se om vi kan hitta ut dit en annan dag.
Jaha om man skulle få lite saker gjorde då...eller nä. Jag ska nog mysa lite med barnen istället....ja det gör jag.

kramkram på er!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0