nu igen!

Nu är det snart jobb igen, 10.46-18.35 jobbar jag idag....rätt okej tid faktiskt...med tanke på vad jag brukar jobba hehe.
Igår var vi och hälsade på Ann-britt och Jocke och sen åkte vi hem eller rättare sagt gick vi hem till Tina och Fredrik och Astran. Dom bjöd på räkpaj med sallad...sen blev det kladdkaka och grädde till eferrätt...väldgt gott. Vi satt uppe rätt länge och pratade om allt från hus till föräldrarskap. Vissa människor är bara så där enkla att vara med...inget krångel alls.
Lava var tyvärr väldigt grinig och hon tjöt så fort Astrid tog i henne. Astrid är van vid lite hårdare nypor och det klara inte Lava av hehe.

Både jag och Viktor har fått ätteont nu i bihålorna...det är skitjobbigt! Hoppas att det går över snart. Denna förkylningen är väldigt envis.
Nu är det mindre än en månad kvar för mig att jobba...skööönt!! Som jag ska njuta sen.

På lördag så ska min lillebror Tobias konfirmeras....jag jobbar tyvärrr!! som jag alltid gör så fort det är något roligt som händer....men jag ska försöka fjäska lite idag och se om jag kan byta tid med någon. Det är tyvärr rätt kort varsel så jag tror inte det.

På torsdag så ska vi prata lite med en försäkringskille från folksam...vi ska gå igenom alla försäkringar och vad det kommer kosta oss om vi väljer att ha dom. Jag ville det fetersom det är så svårt att ta allt över telefon...det är lättare att se det på papper och prata med personen i fråga. Innan han killen kommer så ska jag och Viktor bege oss ut till Huset...det kommer dit en plåtslagare och ska kolla på fönsterna och sen ge oss ett pris. Det ska bli skönt när man väl vet vad det är för summor det rör sig om.
Nu börjar det verkligen hända grejer hehe...vi var och köpte trädgårdsmöbler nu häromdagen. Så nu kan vi stryka det från listan.
Nu är det BARA TV, färg, spackel, pool, gräsklippare, möbler till Lavas rum m.m som vi ska köpa hehe.

Viktor ligger fortfarande och sover...så jag får väl gå in och väcka honom strax. Jag måste hoppa in i duschen innan jag ska till jobb så då får vitktor vara här och ta Lava...hon har blvit sååå busig nu så det går inte att släppa henne ur sikte. Igår så sprang hon i soffan hela tiden när man inte kollade....väntar bara på att hon ska trilla ner och slå sig.

Ni får ha en underbar dag med mycket sol....kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0