sjukling!!

Jaha jag som trodde att Lava var frisk...men nej då!! Hon hostar och har sig hela nätterna igenom. Igår kväll så lade viktor henne redan klockan 18 men hon vaknade lagom till jag kom hem. Sen så var jag där inne i sovrummet och försökte sova medan hon vaknade stup i kvarten. jag undrar verkligen om detta är PGA förkylningen...hon hostade inte alls innan och nu helt plötsligt så har hon feber och hostar som en besatt.

Det blir jobb för mig idag igen...imorgon oxå!! men sen på tisdag så är jag ledig!! men då ska jag köra buss ändå hehe så då känns det lite som man jobbar ändå. jag ska hjälpa Sabina och Adrian och hämta hem en buss som dom har köpt. Det är säkert ett gammalt elängde så det ska bli spännande hehe.

Vi hade ju en kille från folksam här iförrigår. Han var jättetrevlig och ar verkligen duktig på at förklara ingående vad alla försäkringar handlade om. Så vi har bestämt oss för att ta folksam till alla våra försäkringar. Enkelt och bra!
Sen var vi ute i gunnarstorp och pratade med en plåtslagare om våra fönster....det verkade som att det skulle bli ett dyrt jobb. Men han skulle iallafall skicka en offert till oss..så vi väntar med iver att få reda på hur fattiga vi ska bli.

Lillebror Tobias konfirmerades igår...Grattis!! jag kunde ju inte vara med...jobb jobb jobb!!! men jag hoppas att han hade en bra dag med många presenter hehe.

Ha en underbar dag idag...förhoppningsvis blir den finare än igår...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0