Grattis grattis!!!

Sara och Emma har fått sina underbara bebisar äntligen....så jag säger grattis!!! Å nu blev man helt plötsligt så medveten om att det inte är så långt kvar. Anna och peter ska ju oxå ha sin bebis nu om någon dag...ojojoj här händer det grejer.

Jobbedagen idag var väääldigt lång. Lava har ju varit dålig ett tag nu med feber och diareé så hon har inte sovit så bra på natten. Det betyder att så fort hon vakar så är det jag som står givakt och nattar om henne igen, detta medför en väldigt trött Bella på morgonkvisten. Nu ligger hon och nanna så gott...fortfarande Feber men inte tillräkligt för att ge febernedsättande. jag är lite nojig när det gäller dom supparna...vill helst int ege några alls men ibland måste man. Jag har fått för mig att hennes lilla lever inte ska klara av dom...men dom är ju utformade för små bebislevrar så det borde dom klara iallafall.
Hur som helst om hon inte har blvit bra till imorgon så ska jag först ringa in till barnakuten sen åker vi nog in...om dom säger att vi ska det förstås. jag anar att hon har åkt på Tre dagars feber och om det nu är det å finns det inget botemedel. Hon har alla symptom än så länge, nu är det bara utslagen som ska komma fram och det borde dom göra imorgon isåfall. Vi får väl se.
Vi skulle egentligen träffat Fia och Christian idag men vi chansar inte om lava smittar.

Viktor håller på att klättra på väggarna här hemma hehe....han är inte van vid att vara inne hela dagarna...men tyvärr så är det så när man har ett sjukt barn...detta är inte första och antagligen inte sista gången heller. Jag vet att det är tråkigt men så är det. Nu är han ute och promenerar...han ville komma ut och göra nåt sa han.....så han har försvunnit ett tag. jag tänkte gå igenom vår lilla Husbudget och kolla över alla utgifter. Vi har ju fått reda på hur mycket lånet på huset kommer kosta oss i månaden..och vi vet ju på ett ungefär hur mycket våra försäkringar kommer kosta...så nu har vi lite mer koll på läget känns det som. Jag MÅSTE ha setnkoll på läget annars mår jag inte bra rent psykiskt. Jag vill verkligen inte bli överraskad när vi väl flyttar in, jag vill ha koll på allt och lite till...men det är väl så det ska va eller??

Imorgon ska jag ringa till folksam och ordna med alla våra försäkringar så det är klart...en sak mindre att tänka på. Denna månaden betalar vi vår sista avbetalning på soffan hihi...så skönt!! så nu är vi snart ägare till en helt underbar soffa. Nu är det bara en TV som fattas sen är vardagsrummet helt komplett =0)
jag tror att jag och viktor är överrens om hur vi vill ha det i vardagsrummet, vi vill ha en stenvägg så småningom med spotar i väggen...skitfint. Tyvärr så kostar det rätt mycket att göra och vår vägg och rätt stor...så det blir till att börja spara....men det fixar vi...frågan är bara hur länge vi ska behöva spara hehe.

Fönsterna på huset är ju det viktigaste att fixa till denna sommaren. Vi fick offerten till dom nu för ett tag sen....inte kul!!! Fattar inte hur lite plåt kan vara så jäkla dyrt. Jag kan ju säga att vi blev väldigt ställda när vi såg hur mycket dom ville ha för jobbet....så nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra där....om man säger som så att det är ju inget man sparar ihop på två månader. Men vi ska höra med några andra oxå innan vi tar några som helst beslut.

Nu är det finalen i ishockeyn som kallar...så om ni ursäktar mig/// kolla 1-0 redan till tjeckien....en bra match hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0