fortfarande ledig!

Och skönt är det, sov länge idag med till typ 11 tror jag. Utvilad som man var så satte man igång o städade lite och rymde upp här hemma. Sen åt jag lite frukost, väckte viktor och gjorde vid mig.

Vi åkte hem till Ann-britt och Jocke på middag. Viktors kusin Lisa och hennes sambo Stefan var där och hälsade på med sina barn så vi var alla inbjudna på middag. Det var kul att se dom, dom bor uppe i borås så man träffar inte dom så ofta. Deras yngste son är bara 2,5 månad gammal så det var jättekul att se honom.
Viktor blev helt salig när han såg honom och det är jättekul att se. Ska bli kul att se sen hur han blir med vårt barn men det blir säkert jättebra.

Nu sitter ha och spelar sitt nya tv spel och jag bara slappar. Det är så skönt att inte göra nåt speciellt...bara ta det lugnt!!

Hehe jag var inne och rensade vårt avlopp i vasken innan (i brist på annat att göra) och det var ingen rolig historia kan jag berätta. Fy vad det luktade...det hade nog inte blivit rengjort där på ett bra tag. Dom säger att man ska göra vid det åtminstånde en gång om året men det kan jag säga att det hade nog inte dom som bodde här innan gjort.
Men det måste ju göras och vem att göra det då om inte jag...nu kan man spola vatten iallafall utan att det liknar ett träsk där inne hehe.

Ringde If försäkringsbolaget idag och pratade lite emd dom om barnstol och sånt. Dom har ett erbjudande om att man kan hyra en stol hos dom för 82 kr/mån och jag tyckte att det lät bra, men nu är jag inte lika säker. På ett sätt så tjänar man pengar på att hyra en i och med att bebeisen bara har den ett litet tag. Men sen å andra sidan så ärdet skönt att ha sitt eget...och man kommer ju säkerligen att använda den till nästa liten som kommer. Sen är det skönare att ha den köpt och sen är det inte fler kostnader än om man ska hyra en så har man en kostnad varje månad. Nja!! vi får väl se, vi ska nogut imorgon och kola på lite stolar och se om vi kan ha nån i vår bil, känns lite onödigt att bara titta på en massa stolar och så kanske dom inte ens passar i vår bil.

Vi var på väla igår, mellandagsrean!!! det var faktiskt inte såå mycket människor på väla som vi trodde.
Viktor handlade kläder (vilket han behövde sen lång tid tillbaka) och lakan till vår nya bäddmadrass...gissa vad det gick på??? 3 lakan kostde alltså 750 kronor och då var två av dom på rea...helt sjuka priser!
Det tar emot att handla sådana grejer i och med att det inte syns att man har köpt dom...det är ju bara nåt sånt som man MÅSTE köpa. Men jag fattar inte varför det måste vara så dyrt...det kan ju inte vara särskilt svårt att tillverka dom precis.
Jag köpte två linnen på gina tricot och en kofta....känns som det är det enda man kan ha nuförtiden...mina linnen och stora koftor hehe.

Magen växer som den ska och jag gå upp i vikt hela tiden...jag bryr mig inte så mycket faktiskt men det är skönt att det inte syns iallafall. Alla säger att min mage är så liten..hehe känns inte så när du själv har den. Jag tror att jag har gått upp 12 kilo nu...hm!! är det mycket eller lite!!
Iallafall är det inte så länge kvar nu...det är ju bara drygt 2,5 månader kvar nu. Det närmar sig med stormsteg.
Och sen är jag snart ledig oxå...längtar!!! bara några dagar kvar.
Tänkte att jag skulle göra lite utflykter när jag e ledig...åka och hälsa på folk och sånt. Jag skulle egentligen träffat en gammal klasskamrat idag men det blev inget så jag tänkte eventuellt åka upp till henne i linköping.

Jaja nu ska jag surfa lite på nätet sen vet jag inte...ha det så bra tills nästa gång///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0