ikea!!

Kl. 11.00 ska jag träffa pappa utanför IKEA och sen är det bara shopping som gäller hehe. Vi ska inhandla lite grejer till hans nya lägenhet, Jag ska vara smakråd och tro mig...det behövs *Ler*.

Jag var på julbord igår med jobb, det var väl sådär. Tackar Albelon för att han följde med, han var den enda i min ålder och som man kan prata med utan att känna sig som ett barn.
Vi kom till båtarna kl. 19.15 och fick våra biljetter sen bar det iväg. Det är rätt så kul att bara studera folk och se hur dom beter sig i vissa sammanhang. Man såg direkt vilka som var dom giriga och vilka som hade drukigt lite för mycket.

Maten var helt okej men det var lite dålig service tyckte jag. Jag som int edrack alkohol fick vänta rätt så länge för att få någon dricka överhuvudtaget. Dom var för lite personal och det skapade en rätt så stor irritation, både hos oss och hos personalen.

Sen när vi var klara där så begav jag mig hem...det var alldeles utmärkt att komma hem i lagom tid ocg bara ta det lugnt, nåt som jag gör väldigt ofta nu för tiden känns det som.
Viktor var hos peter och kom inte hem förrän 3 inatt så jaghade hela lägeneheten för mig själv....skköööönntt!!! hehe nä missuppfatta mig inte, jag älskar min lilla snutte men ibland är det skönt attt vara för sig själv. Jag är väldigt angelägen av att få vara för mig själv ibland, behöver lite "metime" och speciellt nu när jag snart inte allds kommer få någon tid alls för mig själv.

Innan jag stack till julbordet så var vi hos viktors syster på kalas, det var kul att träffa dom för det händer inte så ofta...vi fick lite bebis kläder som sabina hade inhandlat....sååå söta kläder!!! man vill bara rama in dom.
Sen när vi skulle hem så hände nåt väldigt obehagligt!!!
Vi tog motorvägen hem och när vi hde kommit en bit på vägen så ser vi bara hur bilen framför oss kör rakt in i mittenräcket och snurrar flera varv för att sedan stanna mitt i vägen. Viktor hann stanna och körde in på vägrenen och sa till mig att gå ut ur bilen direkt...men vet inte om alla är lika uppmärksamma så man inte får någon i rumpan. Damen hjälpte vi ut ur den krockade bilen och väntade på ambulans ocj polis...precis när amblansen kommer så svimmar hon i min famn, snacka om befrielse när ambulansmännen kom och tog över. Vet inte hur det gick med henne men hoppas att det gick bra.

Sådant får en verkligen att tänka till!!!
////bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Då e ju ni hjältar =)

2008-12-07 @ 13:16:05
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0