mys mys!!

Vissa dagar är bara mysigare än andra, igår till exempel. Jag o viktor umgicks nästan hela dagen o det var bara så mysigt, asså att inte göra nåt speciellt men ändå...bara vara!!

Ska till jobb om 1,5 timme och jag har inte ens gjort vid mig, istället sitter jag här framför datorn med några frallor bredvid mig och tar det lugnt. Jag orkar inte stressa längre, tränar på att stressa ner. Sen när jag går hemma innan bebisen kommer så kommer jag att göra precis det...eller så kommer jag att städa ihjäl mig hehe.

Ja det börjar närma sig nu och hur känner jag för det....jag läänngtar!!! magen börjar bli tung nu och när man har kört en hel dag så är man rätt så slut i ryggen + att jag har fått foglosningen nu som hjälper till rätt ordentligt! men jag e tuff, jag fixar det.

Fick reda på att en kompis blev avskedad igår, eller varslad som dom säger, så himla tråkigt!! Nu e jag uppe i 5 personer som har blivit av med sina jobb som jag känner....kommer det aldrig tt sluta eller bli bättre??
Man fattar inte riktigt hur allvarligt det ärförrän det drabbar någon i sin närhet.
Och jag vill bara vara glad och lycklig nu under denna tiden men det är väldigt svårt när det bara händer dåliga saker runt om kring en.
Nä jag hoppas verkligen att nåt bra händer snart så jag får en ursäkt till att le för det behöver jag verkligen.

Nu ska jag käka upp mina bullar så jag kommer iväg sen...ha en underbra dag allihop!!
///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0