nu är det jul igen!!

Hehe!! japps nu är det jul igen och jag har pyntat hela lägenheten =0)

Jag erkänner, jag älskar julen och allt mysigt med den. Just nu sitter jag o lyssnar på julmusik och dricker lite glögg och bara njuter. Är ledig idag så jag har lite på min dagslista.
Först var planen att sova så länge som jag bara kunde och det gick väl sådär (vaknade vid 8 men lyckades somna om igen). Sen ska jag rymma upp här hemma och det har jag gjort. Nu ska jag srax ge mig iväg och träffa sandra och sen ska vi ta en fika eller om vi ska äta lunch...vet faktiskt inte.
Kl. 14.00 ska jag träffa en tant från helsingborgshem, ska få en nyckel till barnvagnsrummet som vi har i vår trapp så jag måste skriva kvitto och kontrakt och allt sånt trams.
Måste erkänna att jag var lite skeptiskt till att låta en vagn för 5600 stå där nere men dom försäkrade mig att dom aldrig hade haft någraproblem med stöder eller dylikt. Grannen har oxå bebis och hon sa att dom hade fått ha sina grejer ifred. sen är det bara vi två som har nyckel ner dit så ingen annan än vi kan komma in där.

Jaha sen när jag har hämtat mycklarna så ska jag bege mig hem till mamma och käka middag där, johanna är där nu så det ska bli kul at träffa henne =0) känns lite som att jag vill träffa hennne lite mer nu när bebeisen snart kommer. Jag vill att hon ska få vara med från början så at hon får en bra kontakt med den lille från början.

Jag och viktor var hos ann-britt o JOcke igår och fikade lite...jätte trevligt var det. Jag är verkligen glad att jag har fått såna svär föräldrar som jafg har fått. Tänk hurjobbigt det hade varit att inte komma överrens med dom vilket jag har flera vänner som inte gör...hemskt!!!

Vi pratede lite om dop och sånt och om vi skulle döpa eller inte. Jag känner såhär, Varken jag eller viktor är troende och vi går i kyrkan max en gång om året så därför känns det så falskt från vår sida när vi ska döpa vårt bran och säga "hallå, nu tänker jag välja din religion åt dig" när vi inte själv tror på det. 

Svärmor och far tyckte ajälvklart att vi skulle döpa den lille "det är ju tradition" sa dom. Visst det kanske det är men det är inte ett bra själv nog för att välja in vårt barn i en religion. Jocke sa att det gör barnet själv sen när han/hon konfermeras och det är kanske sant jag vet inte. 
Jag sa till viktor att om han jättegärna ville att vi skulle döpa vårt bran så gör vi det men då ska han verkligen vilja det.
Ja vi får väl se hur det blir på den fronten men en sak är säker, INGEN ska komma och säga till mig vad jag ska eller inte ska göra när det kommer till mitt barn. Detta är nåt som jag och Viktor ska bestämma själv.

Namn har vi tänkt mycket på, har kommit fram till några namn och flicknamnet är vi rätt säkra på. Nu undrar ni säkert vad det är men det väljer vi att inte säga...folk har väldigt många åsikter om vad bernet ska eller inte ska heta så vi säger det nog när det är fött. 

Nu ska jag dricka upp min glögg sen ska jag bege mig...ha en underbra dag allihop!!! 
////bella 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0