V.28

Nu går det fort, hehe känns det som iallafall. Jag var hos barnmorskan idag kl 07.00 imorse, trötter eller vad hehe. Jag skulle kolla om jag hade fått diabetes nu under graviditeten men icke sa nicke, jag var frisk som en nötkärna. Jag kom dit sen fick jag dricka en sockerlösning av nåt slag, sen var det bara att vänta. När jag hade suttit där i 1 timme o 45 minuter så fick jag komma in till Barnmorskan och där gjorde hon alla vanliga undersökningar.
Bebisens hjärta slog i 133 slag i minuten (när han/hon inte sprallade runt) och jag var 28 cm över magen.
Hon kunde känna hur bebisen låg i magen, kul kul!!!

Jag fick känna efter hur det kändes att ha ett band runt höfterna för att hjälpa mot foglossningen men hon tyckte att jag skulle vänta ettt tag innan jag köpte ett för det kunde kanske bli bättre efter ett tag.
Så jag får väl göra som hon säger.

Nu skulle hon oxå skriva in mig och viktor på mammakurs....e riktigt spännande!! nyfiken på hur det kommer bli men e säker på att det kommer vara lärorikt. Man är som en svamp nu under graviditeten, allt som jag läser tar jag till mig.

Tråkigt att alla inte har det lika bra som jag, är lika lyckliga som jag!!! känns ibland som det bara är jag som är glad men man kan ju inte hjälpa hur man känner.
Ibland känner man sig lite dum för att man har det så bra som man har det....när det finns dom som kämpar för att få ihop vardagen.
Nu när det är som det är med jobb o dylikt så är det inte speciellt kul heller. Alla får sparken hel tiden känns det som och hur lätt är det då att hålla humöret uppe.
Om man ska avskeda en person så kan man väl vänta lite, iallafall tills efter jul.

Nu ska jag förbereda maten tills min älskling kommer hem.
Älskar mitt liv....puss på alla er mina vänner!!!
////bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Känns bra att det börjar närma sig va?? =)



Hoppas foglossningen ger med sig lite!

2008-12-11 @ 14:06:05
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0