beslutsångest!!

ska jag gå och lägga mig (ska upp tiiiidigt imorgon) eller ska jag se klart filmen som jag har börjat titta på...hmm!!

Var hos ann-britt o jocke innan idag och åt en jättegod middag, allt var jättetrevligt!! Sen när vi skulle hem så tänkte jag att jag kunde köra inom affären (jag jobbade där innan jag började köra buss) och hälsa på mina gamla kollegor. När jag kör in på parkeringen så står där en pikébuss utanför (polis alltså) så jag börjar undra vad det är frågan om, hur som helst så går jag in och ser att där står poliser vid kassan så jag går dit. Milla står i kassan och hon berättar att dom precis har blivit utsatta för ett väpnat rån och stackars Camilla stod i kassan när rånarna kom. Dom hotade henne tydligen med en pistol och ville ha pengar, nu är det så att dom har "cash guard" i affären så hon kunde inte ge dom några pengar, fatta den situationen att ha någon som riktar ett vapen mot dig och kräver att du ska ge honom pengar och du kan inte göra det, inte för att du inte vill utan för att du inte kan....hemskt. Som tur var så stack dom när dom fattade att dom inte skulle få några pengar så ingen kom till skada.
Undrar hur Camilla mår nu, chocken måste ju komma efter ett tag och fy fan vad dåligt man måste må då...jag blev helt paff och tänkte bara att det kunde ha hänt mig och att det kan hända mig när som helst...jag var rätt så snabb från bilen in i trappen kan jag säga sen när jag kom hem, men seriöst detta kan hända när som helst och nu för tiden så skiter folk i om det är mitt på ljusa dagen för så länge dom får pengar så är det det enda dom bryr sig om.
Funderar starkt på att skaffa pepparsprej eller nåt, även om det är olagligt att ha så när man väl står där och riskerar sitt liv så bryr man sif inte om vad som är lagligt och vadsom inte är det och det gör definitivt inte förövaren.

Nä!! man fick sig en tankeställare.
Ha en god natt////bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka idioter det finns! Va det affären i mörarp eller?

2008-11-12 @ 20:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0