lugn o ro!!

Just nu sitter jag och lyssnar på Josh Groban, mysigt!!
Bebisen reagerar på viss musik har jag märkt, till exempel Josh Groban blir han/hon jättelugn av och Celine Dion blir Hon/han jätteaktiv av.

Imorgon ska jag tillbax till jobb. det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen, det blir faktiskt jobbigt att vara hemma efter ett tag. Tiden går mycket fortare när man jobbar oxå. Men det är en rätt så skön vecka man börjar jobba i hehe jobbar bara mån till tors sen e jag ledig.

Tänkte att jag skulle vara duktig och tvätta bilen idag men det ser ut att bli skitväder så det blir det nog inget med, fast jag måste verkligen städa den. Min kära systerdotter har haft kak-kalas i mitt baksäte så jag måste dammsuga lite hehe.

Nu ska jag snart iväg och hämta Uffe och Bodel sen ska vi hem till Ann-Britt och Jocke och äta gott där. Fira lite farsdag!!
Var iväg och firade pappa igår, Hela syskonskaran + pappa var ute och åt..mysigt. Sen Fick jag reda på igår att han har fått lägenheten som han lade bud på....jättglad för hans skull är jag. Så den 29 november är det flytt som gäller hehe. 
Viktor ska med och hjälpa till sen ska han nog kolla över lägenheten lite o se vad som behövs göras....ibland är det bra att ha en målare i familjen. 

Nä!! nu får jag ta mig i kragen och ge mig ut i regnet////bella 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0