snart är de klart!

så där ja!nu är snart julen över. Två dagar till....det är skönt när julen är här..det är bara dom 23 dagarna innan som jag inte tycker om. Det är sån stress och stök. Vi var hos Sabina och Adrian nu precis och hämtade julklappar till lava, funderar på om vi ska öppna några här hemma...annars kommer det blir hur mycket som helst på julafton.
Det kändes så bra att komma dit och få titta på sitt nästkommande hem, jag längatr mer och mer för var dag som går. Nu när jag börjar jobba så kommer tiden bara springa iväg. Nu gäller det att vara sparsam hehe...så man har sina slantar till allt vad man nu ska köpa.

Jag var och hälsade på Sandra idag....fan va kallt det var ute. Ingen mössa hade jag med mig och inga vantar..är man dum i huvudet då?? Vi drack lite kaffe och tjatade lite om bebisarna. Hon bjöd på lite mat, sen begav jag mig hem.

Vad händer imorgon då?? Jag har ingen aning..det känns som att jag har fått black out....alltså jag vet att jag har att göra imorgon men jag vet inte vad!!! jaja det blir jag väl varse om. Jag ska iallafall åka och köpa brunkål och rödkål =0) det är vad jag ska bidra med på julafton....typiskt att jag ska behöva köpa allt dyrt *ler*

ha en trevlig kväll!!! go natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0