Hemma!!

Ja nu kom vi hem för ett tag sen och vad har man hunnit åstakomma under denna tid? jo!!

jag har pratat med fia i 1 timme och en kvart.
Sen så åt jag några mackor.
Sen tittade jag lite på tv.
Sen skulle viktor, emil och peter iväg till statoil o handla godis så jag skickade meddom en handlelista hehe.
Och nu sitter jag här i skriver.

Med andra ord inte mycket. 
Var i Mörarp idag och höll älsklingen lite sällskap (målade lite oxå faktiskt). Det kommer att bli jättefint när han är klar där =0) han hmålade snickerierna svarta idag....jag tycker att man är för feg när det gäller svart, vi hade det ju i vårt vardagsrum och det blev skitbra...men jag var precis som alla andra rädd för att det skulle bli för stelt och mörkt...icke sa nicke!!!
Våga lite mer säger jag!!!!

Imorgon ska Moster Monica komma och hälsa på mig...hon har inte varit här nångång. Det ska bli kul men det betyder tyvärr att jag inte kan följa med Viktor och hålla hah sällskap...fast jag tror inte att han dör av det precis. Han har Emil som håller han sällskap hehe.

Har lite dåligt samvete för att vi har varit borta så mycket nu på sista tiden...våra små bebisar är ju här alldeles ensamma. Fast egentligen så tror jag att dom tycker det är lite skönt att få vara själva ett tag. Man är för blödig faktiskt när det gäller katterna....och vi vet alla var Viktor har fått sin blödighet ifrån *skrattar* (ja! jag menar dig Ann-britt hehe).
Ibland så behandlar han katterna som små barn....hm!! Nej!! dom är inga barn och kommer aldrig att bli det....man kan visst vara snäll och kela o leka med dom...men dom ska INTE försöka köra med mig...med viktor kan dom och det vet dom hehe...men inte med  mig. Tyvärr så är det svårt att få sin röst hörd i detta hemmet med viktor som står på deras sida och dom två som skriker....jag är i underläge!!!
Nä!! jag älskar mina små hårbollar...hade varit sååå tomt här utan dom (gardinerna håller nog inte med).

Nu ska jag tillbaka till tv:n så om ni ursäktar.
////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0