cesar millan

Han är min hjälte *ler* nä men allvarligt, han är så bra och så duktig att man bara kan bli inponerad när man ser han arbeta.

Jag har laddat hem hela säsong 1 av hans program och jag är helt såld. Jag var hemma hos mamma och provade lite grejer som han gör på boss och det fungerade utmärkt. Sen att mamma inte tycker det är så kul när jag säger till henne hurhon ska göra är en helt annan sak.
Hon vill inte erkänna att Boss ibland är dåligt uppfostrad och hon tycker så lätt synd om honom så när jag säger till honom (jag höjer inte ens rösten) så tycker hon att jag är elak mot honom.

Nä jag säger bara det att när jag skaffar hund så ska jag min skäl ha den mest uppfostrade hunden i hela sverige hehe...nä men det är lätt att säga så nu men det kräver otroligt mycket jobb av en och tålamod för att få en bra och lydig hund.
Jag har alltid trott att det räcker med kärlek men nu ser jag att så många skadar sina hundar när dom ger dom för mycket kärlek.
Vissa tror att det räcker att man har en stor trädgård och att man släpper ut hunden där så klarar den sig själv....FEL!!! Du måste gå ut och gå med hunden och träna hela tiden...inte bara för att den ska bli fysiskt trött utan också psyiskt trött.

Jag längtar verkligen tills vi skaffar en hund, vi har båda sagt att det får bli när vi har hus och det är ju ett tag tills dess...så jag får väl snällt vänta och träna på Boss så länge.
Jag ska hem till mamma imorgon och se om jag inte kan gå ut och gå en lång runda med honom....kul kul!!!!

Jag o viktor var och köpte en bilbarnstol idag...tyvärr så hade dom inga i lager så vi får väntaett tag till innan vi får den. Nu börjar det verkligen närma sig...spännande! och jag känner verkligen mer för verje dag som går hur bebisen rör sig.
Jag både vill att bebisen kommer nu samtidigt som jag vill ha en i min mage länge länge till....det är så mysigt!
Nåt som jag har märkt är att jag uppskattar redan lugn o ro när jag får det. Det är väl nåt som hjärnan förbereder sig på nu....att inte få nån lugn o ro hehe.

Felix är väl ett gulligt namn...viktor har ju sagt nej till alla mina namnförslag så jag tvingade han att sätta sig och gå igenom en massa namn igår, för jag SKA ha ett namn på vårt barn när han/hon kommer till världen. Och det var vad han tyckte mest om eller vad han tyckte lät bra....Felix!! inte så pjåkigt!! fast han poängterade att han kunde faktidkt ändra sig sen....suck!!! beslutsångest eller vad *ler*.

god natt allihopa////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0