fortfarande sjuk!!

min älskling är fortfarande sjuk! han har nog fått feber nu...blev lite orolig för jag mådde inte heller speciellt bra innan idag så jag fick gå och lägga mig. Sov rätt så länge men sen när jag vaknade så mådde jag bättre.

Vi var och handlade idag så vi skulle få hem lite mat och middagar.....ALDRIG mer ska jag handla vid 12 tiden. Viktor varnade mig ändå och sa att det var som värst då men jag gav mig inte...herregud folk jobbar ju tyckte jag...hehe nej då!! kändes som hela helsingborg var och handlade samtidigt.
När jag skulle ta bacon som var billiga så kommer det en kärring och tränger sig före mig, irriterad frågade jag var hon sysslade med...vet ni var tanten säger då??? FÖRST TILL KVARN FÅR MALA!!! asså till saken hör att man bara fick ta 3 st per hushåll och det var en hel jäkla kyl full med dessa bacon...dom hade inte direkt tagit slut på några minuter. Nä jag säger då det, folk slutar aldrig att förvåna en. Det roligá är att det nästn alltid är äldre personer som beter sig såhär.

Nu ska vi väl låta maten få smälta lite en ska jag nog festa på lite glass....mums!!!
///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0