nope!

det blev ingen affär idag. Antar att jag får ha bilen ett tag till...inget jag lider av precis hehe.
Dom hakade upp sig på servicerna och det förstår jag helt o hållet. När man köper av privatpersoner och speciellt bilar så måst man vara extra vaksam. Folk är så fräcka nu för tiden och försöker sälja vilket skit som helst till en.

Nä så nu har jag precis varit inne på min annons på blocket och ändrat eller lagt till det, så nu står det att den inte har blivit servad...bättre för då vet dom som ringer det redan och då behöver man inte stå där som ett fån.

Sara ringde precis och var jätteledsen, nån idiot hade ringt och sagt till henne att hn var en dålig mamma i princip. Till saken hör att denna personen (nämner inga namn) vet inte ett skit om hur hennes liv är. Hon har inte en aning om hur saras liv ser ut eller hur mycket hon kämpar för att göra det bästa.
Ingen här är någon ängel men jag vet vilka som kämpar och vilka som bara lägger sig ner o dör. Nä!! hon skulle ju bara prova o ringa mig..men nej det vågar hon inte...det är lättare att sparka på den som redan ligger ner.....jävla idiot!!!

Imorgon ska jag med pappa till farmor, ska bli kul att träffa dom. Dom hade tydligen fått sålt sitt hus...äntligen hehe så nu kanske dom kan varva ner lite. Ta det lite lugnt o bara smutta på sitt kaffe hehe.
nu ska jag vila mig lite i soffan...ha en trevlig kväll///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0