gud vad man kan vara trött

sitter och lyssnar på celine dion och väntar på att klockan ska bli 9, jag ska nämligen se en film på 5:an.The vera deline story eller nåt sånt hette den, den handlar om en mamma som tror att hennes dotter har omkommit i en brand men som senare hittar denna dottern, då bor hon hos en annan familj....verkar den bra eller?

Så jag var på statoil inna och handlade filmgodis hehe...nyttig jag é *ler*

Jag och viktor var i mörarp idag och skulle kolla på extraknäck...asså till viktor då förstås hehe. innan dess så skulle vi kolla på ett hus som vi hittade på hemnet..men vi körde på fel motorväg hehe så vi hamnade helt fel....så det blev inget hustittande =0( när vi hade börjat köra så frågade jag viktor vilken motorväg så vi skulle köra....men det hsde både han och jag glömt att kolla..så vi chansade...det var 50/50 chans att köra rätt hehe....men vi valde såklart den vägen som var fel. Så vi hann köra över hallandsåsen innan vi fattade att vi var fel ute....haha lite skrattretande var det.

Jaha så nu kommer viktor att vara borta på extraknäck i typ två veckor...men det är i mörarp så vi kommer nog att följa med några gånger....så om vi får så kommer jag o lava att leka lite med farmor och farfar när han jobbar.
Nähä...om man skulle sätta in ostkakan i ugnen.....det blev mitt filmgodis...mums *ler*
 
go natt på er////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0