hallå hej!!

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit hos Eva o Uffe =0) vi drack kaffe och åt lite kakor och hade det trevligt!!
Lava njöt av att vara o fokus hehe hela tiden.
En jätterolig rej hände...hon kröp lite...asså inte kröp kröp utan hon drog sig typ fram...jättegulligt var det...mennu när hon har fattat hur hon ska göra så kommer det kanske att gå snabbt till hon kryper på riktigt.

Vi var på festivalen igår och i förrigår...jätteroligt var det...jag åt och åt och åt haha och fick vssa kommentarer om det...men det bryr jag mig inte om för det är bara festival en gång om året hehe. Igår var vi med fia och christian...det var så hilma lagom alltså...vi givk lite i stan och tittade och åt såklart hehe och sen åkte vi hem till oss och kollade på film...sen åkte dom hem.
i fredes så var vi med ann-britt och jocke och det var oxå jättetrevligt, innan vi stack ner till stan så agade jag mat och bjöd på dom, det gick faktiskt rikigt bra...jag trodde att det skulle bli för trångt och så med tanke på hur stor vår lägehet är...men nej då det gick så bra så...så nu kanske dom blir bjudna på många fler middagar hehe. vi åt Chevapchichi tror jag at det stavas....mums säger jag bara. Det ska vi med all säkerhet laga fler gånger.

Nu ska viktor nörda sig lite vid datorn hehe, han har köpt call of duty och det ska han spela med christian nu...såååå roligt hehe!! jaja alla har sine gena nöjen.
imorgon ska jag hämta min abtronic....får se hur många magrutor jag får nu hehe. Sen ska vi o kolla på huset i billesholm...hoppas det är fint.

adjö adjö!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0