have a break, have a kitkat

japp det har jag mumsat på precis. gott gott!!!
Idag har jag och Lava varit och handlat lite....pappa måste ju ha frukt nu när han jobbar så mycket. Vi var inte hemma förrän 22.10 igår....så sent och jag var helt slut!!

Så idag har vi tagit det rätt så lugnt. Jag väntar på att romina ska höra av sig, vi kanske skulle ses idag men men vi får se om hon ringer. Annars så ska jag nog åka och hälsa på min moder...hon har semester nu så jag får titta in och säga hej.
Nu ska jag snart laga lite mat, det blir chili con carne idag, inte hemlagad utan från sån där mix...men den blir skitgod för jag kryddar lite extra hehe.

Katterna var ute och rastade sig idag...dom fick vara ute medan jag och lava var och handlade...dom är så duktiga, kommer direkt när man kallar på dem. Gizmo kom in i trappen men sen lade han sig ner och skulle inte gå längre hehe...jag jag gick upp...antog at han kommer väl när han har legat färdigt...men nej då...jag fick gå ner och hämta honom efter typ en kvart hehe...jäkla katt!!!

Nähä nu ska jag göra nån nytta...kanske ska ta och dammsuga...om jag orkar och hittar lite engagemang...ska leta under soffan hehe.

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0