heldag hos svärföräldrarna.

ja det var väldigt trevligt att få vara lite hos Ann-britt och Jocke. Jag kom hem till dom igår vid 6 tiden och kom hem idag kl 6 hehe....så jag var där en hel dag..ja o lava oxå då förstås. Vi har njutit och badat och njutit lite tll.

Jocke badade med Lava idag och det verkade gå hem bra hos Lava...lite övertalning fick vi ta till när hon skulle ner i vattnet men sen när hon väl var i så var hon jätteglad.
Milla kom förbi med Astrid och vi pratad lite....det var ett tag sen jag träffade henne så det var jättekul, hon skulle gå en runda med astrid sen skulle hon till jobb (tycker synd om dig milla) men hon kom inte så långt. Hon hamnade som sagt hemma hos camilla och där satt hon tills hon var tvungen att gå tillbax till Tina igen hehe. Jag tog tillfället i akt och gick oxå hem till Tina, ville prata lite och titta på deras fina hus.
Jag stannade en bra stund där, vi pratade om allt mellan himmel och jord och sen badade vi töserna lite. Det är två månader mellan Astrid och Lava men jag tycker inte att det är så stor skillnad..jo Astrid har lite starkare stämband hehe. Det var så roligt att se henne när hon badade...hon skvätte vatten överallt och skrattade hela tiden hehe. Lava var lite mer reserverad och iakttog Astrid hela tiden.

När jag kom hem till Ann-britt igen så kom båda på att vi inte hade ätit nåt mer än frukost, så vi gjorde det enda rätta....tog fram vars en kall korv och åt den med stor aptit hehe...vilken middag!!! men när det är så varmt så har man ingen direkt aptit, varken jag och ann-britt var särskilt hungriga så det fick räcka med en korv. Nu när jag kom hem så ville viktor beställa pizza så jag tog en sallad (skaldjur) med vitlökssås...men när viktor kom tillbaka så hade han glömt såsen så det blev en rätt så torr sallad...fast det gjorde inte så mycket...det är ju såsen som är onyttig hehe.

Imorgon hade jag tänkt rensa ut på vinden och få lite ordning där...vi får se hur det blir med det *ler*

ha en god kväll....och ann-britt.............spela inte bort alla småslantar nu hehe *blink blink*

Kommentarer
Postat av: Isabell

Låter härligt (:

2009-07-04 @ 22:46:30
URL: http://isabellviolalundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0