fika med vänner!

det kan förgylla en hel dag =0) jag var och träffade Linn och Mia idag...vi gick lite i affärer och sen åt vi lunch. Det var jättekul att träffa dom, man gör ju inte det så ofta. Linn jobbar uppe i Linköping så henne ser man inte så ofta..men hon ska flytta ner om ett år så då blir nog lite flitigare på att ses. Sen Mia pluggar just nu så hon har rätt så mycket med det och jag vill inte störa henne när hon är uppe i sitt studerande, utan då är det bättre att vi ses när hon kan.
Men som sagt, det var jättetrevligt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord.

Linn hade varit så gullig och varit iväg och köpt presenter till bebisen. Två små askar i siver (tror jag) där det stod "min första tand" på den ena och "min första lock" på den andra. Sen hade hon köpt en body...jättefina saker verkligen....tack så jättemycket Linn..du är en liten ängel.

Nu väntar jag på Romina, hon ska komma hit coh umgås lite. Får ju passa på nu för sen kommer det nog att bli lite mindre tid till sånt..iallafall den första tiden.

Vi var iväg på babyland idag och pratade med dom. Hon skulle beställa en ny väska till mig, dom hade tydligen utgått för det var en gammal modell jag hade...hehe jag köpte den för två månader sen och den är redan gammal. här går det undan. Men hon sa iallafall att jag kunde använda denna som jag hade tills den nya hade kommit. Hon var verkligen jättetrevlig och hjälpsam och sånt uppskattas. Så nu ska jag snart gå nr i bilen och hämta den och sen börja packa den IGEN hehe.

Jag fick min föräldrarpennig idag så det var skönt...så nu klarar vi oss iallafall ett tag. Så nu har jag precis betalat lite räkningar och sånt....skönt så man slipper oroa sig för det. Och sen pratade jag med en på semesterkassan om viktors penagr och det var på gång nu..så han får väl oxå lite pengar snart hoppas jag.
Dom på A-kassan hade tydligen fått alla pappaer nu och börjat behandla hans ärende så det börjar oxå klara upp sig nu...äntligen går saker på rätt håll.

Men nu ska jag ner i bilen. ha en solig dag///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0