hemma igen!

nu har vi varit iväg ett tag. Vi var ju som sagt på sjukhuset och gjorde en CTG heter det nog, sedan ett ultraljud. Allt var bra med den lille krabaten och med mig. Han/hon vägde ungefär 3,6-3,7 kilo, så det är ingen jättebebis.
När vi hade gjort ultraljudet så kände läkaren på min livmoderstapp och den var mjuk men inte redo för en förlossning. Så med andra ord så fick vi en ny tid på torsdag kl 10 och då ska vi göra samma procedus igen och se om nåt nytt har hänt.
Men han sa iallafall att om inget hade hänt till på fredag så skulle jag nog få en tid på lördag och då skulle dom sätt igång mig.
Det är lite sådär bitterljuvt för jag vill ju att det ska komma igång av sig själv men samtidigt så är det lättare nu när man har ett datum att se fram emot.
Så vi kommer ha vår lilla bebis till helgen iallafall senast.

Jaha vad ska man göra nu då. Vi var iväg och handlade present till viktors farmor och farfar på väla och sen åt vi på burger king....jag var vrålhungrig efter att vi hade varit på sjukhuset. Och nu är vi hemma igen.
Fick förresten en trevligt överraskning när jag tog fram vår skötväska. Antagligen så har det läkt glykol i vår bil och sen har jag ställt väskan där det har läkt så vi hade blå bebiskläder i hela väskan.....fy vad sur jag blir. Så nu har jag tvätta dom för hand och försökt att rädda väskan...fast man ser inte att den har fått nåt på sig som tur är. Men sen när jag kollade lite nogrannare på väskan så såg jag att det hade sprukigt i en söm inne i väskan, det hoppas jag verkligen att man har garanti för. Vi har ju inte ens börjat använda den och den är redan sönder...nä minsann!! jag ska ringa och pratat med dom imorgon o se vad dom säger men jag hoppas att dom oxå tycker att den ska hålla lite längre än så.

ha en bra dag////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0