idag gäller det

nu ska vi alldeles strax bege oss till sjukhuset. Viktor står och dammsugar och ska bara in i duschen sen, sen är vi klara.
Är jag nervös idag då?? Nej inte än iallafall!! tycker bara att det r skönt att nåt ska hända.

Jag har fortfarande ont i halsen men det är väl inte lika illa som igår. Jag kunde sova inatt...sov faktiskt jättebra!!
Var väl uppe tre gången o va på toa men annars sov jag som en stock.

Jaha då får vi se om bi får en bebis idag eller om det blir utdraget och han/hon kommer imorgon...hoppas hoppas idag!! Uffe får inte ha rätt hehe!!
Viktors kusin jobbar inne på gynavdelningen så vi får väl gå in och säga hej till henne idag, bra för viktor om han tycker att det är för tråkigt inne hos mig med allt skrikande hehe då kan han ju gå in till henne.
Jag har inte tänkt så mycket mer på smärtan, jag tror nog att man får ta det lite som det kommer. JAG tror inte att det kommer bli någraproblem...jag är rätt så smärttålig men sen å andra sida så vet jag inte hur denna smärtan kommer kännas. Men jag kunde ju faktiskt tatuera mig och det gjorde himla ont så då borde jag klara detta oxå. Sen vet man ju vad denna smärtan för med sig så då står man nog gärna ut.

Åh!! kan inte vänta tills vår lilla bebis är här.
Skulle tro att dom ger mig den första tabletten en timme efter vi har kommit undefär, dom ska ju göra ctg och andra undersökningar först. 
Men vi ska kolla våra mobiler med jämna mellanrum om vi kan..ifall nån vil veta hur det går. 

Vi skulle åka inom Uffe och Bodel idag och lämna presenten men vi får nog hoppa över det...känns inte som att vi hinner det...men vi gör som så att vi tar med den till sjukhuset och sen om Ann-Britt och JOcke tittar in så kan dom ta med sig den till Uffe sen. 

Försökte ringa mamma igår men kunde inte få......vänta lite......hehe viktor viktor. Nu välte han min staty så den gick isönder hehe...hörde bara ett NEEEJ!!! men men sånt händer. Var var jag...jo mamma....jag kunde inte få tag i henne och har fortfarande ite fått tag i henne så jag vet inte om hon vet att jag ska in eller inte. Pratade med sara igår så förhoppningsvis så träffar väl hon henne idag och kan berätta. Hon sa att Kewin hade tagit med sig mammas mobil ut igår och att den nog var trasig nu..hehe..jaghade strypt den ungen om jag hade varit henne...vet inte hur många mobilen han har slarvat bort eller förstört.

Japp men nu ska jag äta färdigt sen bär det iväg....önska oss lycka til
///bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis till tjejen =)

2009-03-29 @ 16:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0