ingen bebis än!!

nu har jag gått 10 dagar över tiden och fortfarande ingen bebis.
Jag och Viktor var hos barnmorskan för sista gången idag och hon kände och klämde. Allt var bra med bebisen och mig men den hade ännu inte fixerat sig...tyvärr!! så hon bokade en tid till mig till på tisdag...så då ska jag iväg på ultraljud och kolla så allt står rätt till...om nu inte bebisen kommer innan dess.

Efter att vi hade varit där så åkte vi till HFAB och fick fixat Viktors papper...igen!! dom hade tydligen gjort fel..hm!! ovanligt! men nu skulle dom skicka iväg det rätta papperna och allt skulle vara rätt.
Hoppas att jag kan tjata lite på dom så dom skyndar på hans ärende lite...vi måste ju ha pengar.

Sen pratade jag med tomas på semesterkassan och blev man mer klok för det....nej! han menade att om nu viktor får sina pengar så kan A-kassan tydligen neka han ersättning för april månad. Så han ska alltså få lida för att han vill ha sina EGNA pengar som han SJÄLV har tjänat in. Jag sa till tomas att det inte var normalt tänkande. I vilket fall som helst så är vi i behov av dom här pengarna nu så det får ju kvitta...så han skulle ringa mig nu i eftermiddag så får vi se vad han säger.
Helt otroligt vad folk kan klabba till det.

nu ska jag ner och hålla älsklingen sällskap////bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas bebisen kommer snart!!!!

2009-03-19 @ 20:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0