inget nytt!!

nope det är som vanligt, bebben rör sig som den ska och jag mår bra.
Jag var jättetrött när klockan ringde imorse kl 07.00 men hade inte mycket til val så det var bara att gå upp. Viktor skulle ju förlja med mig till barnmorskan men heheh det är inte det lättaste att få liv i någon som har varit uppe till 3 på morgonen och spelat spel. Så det slutade med att jag åkte själv.

Barnmorskan sa att min blodtryck hade gått ner och det låg fint nu så jag behövde inte göra kisseprov...skönt att inte behöva oroa sig för havandeskapsförgiftning. Jag har ju haft rätt så svullna händer och så, det är ETT tecken på havandeskapsförgiftning så detta gjorde att jag kan slappna av nu.
Bebisen hade gått upp i vikt sa hon, hon tippade på att han/hon väger ca 3400 g nu =0) och han/hon har börjat fixera sig nu...tänk om!!! hehe!!!

Nu ska jag titta lite på tv..sen ska jag se om vi har nåt trevligt at äta...är inte så hungrig men jag måste tänka på fler än mig själv nu.
Beställde smörgåstårtan idag till på lördag...och det är tur att man har snälla svärföräldrar som hjälper en...hehe Bilen är ju på verkstad nu och jag har inte en aning om när dom är klara med den, jag ringde till dom innan men han som svarade visste inte så han skulle be nån annan att ringa mig sen...ingen som har ringt än!!!
Vi får väl se!! hoppas bara inte att det blir för dyrt!

////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0