så där..internet igen!!

japp nu har vi äntligen fått vår dator och internet tillbax.
Så nu kan jag blogga hemifrån för första gången på länge hehe.

Imorgon bär det iväg till sjukhuset. Vi ska vara där kl 13.00 och sen får vi se hur det blir. Dom kanske vill sätta igång mig eller så får jag vänta lite till. Jag vill verkligen inte att dom sätter igång mig, vill ju att det ska komma av sig själv och att värkarna ska börja av sig själv. Det är ju halva upplevelsen, när man känner att "Oj!! nu har det satt igång".

Jag och viktor sov länge idag...skööönt! inga telefoner som ringde och inget som störde överhuvudtaget. Sen skulle vi tvätta så jag drog upp viktor när klockan var 11.50...vi skulle tvätta 12.00 hehe men är man trött så är man. Men sen när vi kom ner så hörde jag att det var nån annan som tvättade, hm!! jag frågade viktor "tog du verkligen tid klockan 12" Jaaa sa han då...hehe...när vi kom in så satt vår tvättplopp prydligt och fint på klockan 17-21 hehe....viktor viktor viktor! men det är därför jag älskar honom hehe.

Så jag och ville var nere och hämtade sista tvätten för ett tag sen och nu är han iväg och spelar innebandy. Jag pallade inte följa med idag annars har jag varit med dom senaste gångerna. Men det är lite drygt att bara sitta där i 1,5 timme och titta på. Så nu är jag ensam hemma...eller jag har ju våra två katter "skrik o panik" hehe.

Så Ann-britt se till att sitta närma telefonen nu....om nåt händer så får du vara min springflicka hehe. Nä men jag tror inte att nåt kommer hända nu direkt så det är nog lugnt.

Nu tänkte jag att jag skulle se om jag kunde fixa till datorn så jag får den som jag vill ha den. Just nu så är bilden för stor för själva skärmen så det ser helt konstigt ut...men det ska vi nog fixa till.

önska oss lycka till imorgon////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0