ska jag eller inte!!!

hmm!! ska jag följa med till innebandyn eller inte?? Det kan ju vara kul att komma iväg lite men sen ska vi vara där ett tag ju och då kan det ju bli lite långtråkigt..hm!! jo jag tror nog att jag följer med.

Jag har redan varit i Mörarp en vända idag =0) ja var och hälsade på Milla, hon började jobba idag efter en månads semester i Thailand. Brun och fin var hon och längtade verkligen inte tillbaka till jobb hehe det kan jag i och för sig förstå *ler*
Vi snackade lite och jag handlade (mina första blöjor) lite grejer med mig hem. Det var riktigt trevligt att träffa Milla och snacka lite skit hehe. Hon har ju blivit mormor nu så hon ville skryta lite om lilla Astrid *ler* och det förstår jag. Hon hade plockat med sig kameran oxå (var tvungen att ha bildbevis nu när det inte är så långt kvar för mig) och fotade min stora mage. Ska kanske hälsa på henne på torsdag, tänkte slå henne en signal så åfr vi se om hon är hemma eller inte.

Ska ta mig i kragen nu oxå och lämna in bilen på onsdag, höll på att få ett utbrott på den igår när låset inte ville fungera. Nu har ju både bakluckan och låset på passagerarsidan havarerat så nu är det verkligen på tiden att jag gör nånting åt det. Men jag ger mig inte i första taget så imorgon så ska jag åka en vända till väla och köpa ett nytt batteri till nyckeln och se om det är kanske det som är felet. Har redan bytat det en gång men jag vet ju inte om det batteriet var helt ok och det verkar dumt att chansa o lämna in den om det bara är det som är felet. Tänkte höra med Ford imorgon oxå hur mycket det kostar att få en ny nyckel (har ju bara en för tillfället) och isåfall fixa det oxå.
Allting måste verkligen fungera nu när bebisen snar kommer, jag vill inte stå och hålla på med bakluckan var varannan dag när jag ska ha in barnvagnen.

På lördag så fyller jag år (suck) och då blir det väl lite folk här hemma. Tänkte vara lat och beställa en smörgåstårta =0) men har lite problem för jag vet inte hur stor smörgåstårta jag ska beställa...eftersom jag har "öppet hus" så får ju dom som vill komma komma men jag vet inte hur många som hade tänkt dyka upp. Jaja, det är bättre att ha för mycket än för lite *ler* och om det skulle bli nåt över så har jag en avfallskvarna här hemma som med glädje äter resten hehe.

Stackars Viktor, det måsta vara jobbigt att ha så mycket energi att man inte kan sitta ner i soffan och bara ta det lugnt. Han har stått nu och säkert 2 timmar och bara lekt med bandybollen (vill verkligen komma iväg hehe). Det roliga är att vi åt innan och då kunde han slota sig från bollen en stund för att äta...men sen så fort han hade ätit färdigt så var han igång igen *ler* jag hotade med att "råka" trampa på bollen om han inte dammsugade så det har han oxå lyckats med hehe, men nu står han där ute igen o bollar.

Ann-Britt!! ni får bli klara med väggarna nu så han kommer hemifrån lite hehe...han klarar inte av att vara ledig för mycket.
Hoppas att du får en trevlig läsning och jag lovar att skriva lite oftare nu hehe *blink blink* så du har nåt att läsa om kvällarna.
Nu ska jag byta om (lyckades spilla sås på tröjan) och sen ska vi iväg....ha en trevlig kväll!!!
////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0